Scandal în clanul Kardashian: O.J. Simpson neagă că e tatăl lui Khloe Kardashian

Vedete / 12.01.2018

O.J. Simpson susţine că n-a avut vreo aventură cu Kris Jenner. Aceasta a recunoscut că l-a înşelat pe fostul ei soţ, Robert Kardashian.

Protagonistul celui mai controversat proces din istorie revine în centrul atenţiei: O.J. Simpson a negat că ar fi adevăratul tată al lui Khloe Kardashian, menţionând că n-are nicio legătură cu aceasta.

Fostul star al fotbalului american căzut în dizgraţie după ce a devenit protagonistul celui mai controversat proces din istorie, a făcut această precizare după ce a fost întrebat dacă a felicitat-o pe Khloe Kardashian pentru că este însărcinată. "Ei bine, am făcut-o pentru Bob (Robert Kardashian, n.r.), Dumnezeu să-i binecuvânteze sufletul, da. Nu ştiu ce să zic despre mine. Nu am nimic de-a face cu asta", a spus el pentru
TMZ.

Subiectul a devenit de mult timp o sursă de speculaţii, controversa fiind întreţinută de faptul că Khloe arată diferit faţă de surorile sale. Mai mult, mama sa, Kris Jenner a recunoscut că l-a înşelat pe fostul ei soţ, Robert Kardashian. Potrivit speculaţiilor vehiculate de presa americană, vacanţele pe care Robert şi Kris Jenner le făceau împreună cu O.J. Simpson şi fosta soţie a acestuia, Nicole Brown, ar fi favorizat o aventură între Kris şi O.J.

Kris a mărturisit în cartea sa de memorii că l-a înselat pe Robert Kardashian. Deşi nu a dezvăluit cu cine a avut o relaţie extraconjugală, ea a insistat că nu e vorba de O.J. Simpson.


Khloe însăşi a vorbit într-un episod din 2009 al show-ului "Kepping Up With the Kardashians" despre speculaţiile privind paternitatea sa, referindu-se la posibilitatea ca ea să fi fost adoptată. Subiectul a fost tratat pe larg în al şaptelea sezon al show-ului de televiziune, când ea a refuzat să facă un test ADN care să lămurească situaţia, notează Daily Mail.

Ca şi cum nu era de ajuns, a doua şi a treia soţie a lui Robert Kardashian au turnat gaz pe foc, spunând că acesta le-a mărturisit că Khloe nu este fiica lui. Niciuna dintre ele nu a spus însă cine este tatăl. Acest episod a deranjat-o pe Khloe, care a reacţionat spunând: "Cred că lucrul care a fost cel mai copleşitor a fost ce s-a întâmplat cu una dintre soţiile tatălui meu. A vrut să iasă în faţă, după 10 ani de la moartea tatălui meu, spunând că eu nu sunt fiica lui, că el avea încredere în ea şi blah-blah. Iar eu m-am gândit aşa: <<Uite, poţi să vorbeşti despre mine şi surorile mele cât naiba vrei, dar nu vorbi despre tatăl meu... El nu- aici!>>."


Robert Kardashian a murit de cancer în 2003.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro