Nicole Kidman și Keith Urban au demonstrat că sunt fericiți împreună
Zvonurile despre despărțirea lor au apărut luna trecută, după ce Nicole Kidman a mers singură la Festivalul de la Cannes. Ea și-a anulat apoi apariția la emisiunea de la BBC a lui Graham Norton. "E clar că nu dorea să fie întrebată despre căsnicia ei", a spus o sursă citată de tabloidul britanic Daily Star. "Se pare că ea și Keith au probleme mari. Keith nu pare dispus să-și ia o zi liberă pentru a fi cu ea la Cannes, tocmai când ea avea nevoie mai mare de sprijinul lui", a mai spus persoana respectivă.


Lucrurile n-au mers deloc bine pe Coasta de Azur pentru actrița distinsă cu premiul Oscar, filmul despre viaţa prinţesei Grace Kelly, în care ea a deținut rolul principal, primind numeroase critici negative.

Duminica trecută, Keith Urban a declarat că i-a fost foarte greu pentru că nu a fost alături de soția sa. "Oamenii care ne cunosc sunt cei mai agasați de aceste zvonuri", a spus el pentru Rolling Stone Country. Întrebat dacă are ceva de spus pentru a-și apăra căsnicia, Keith a răspuns: "E de prisos să mai adaug ceva, viața noastră va fi felul nostru de a ne apăra."


Nicole Kidman s-a căsătorit cu solistul de muzică country Keith Urban pe 25 iunie 2006. Cuplul are două fetiţe, Sunday Rose, născută în 2008, şi Faith Margaret, născută în decembrie 2010 de o mamă surogat.

Actriţa a fost căsătorită cu actorul Tom Cruise din 1990, acesta cerând divorţul în 2001. Nicole Kidman şi Tom Cruise au adoptat doi copii: Connor (19 ani) şi Isabella (21 de ani).



Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro