Albul predomină în livingul spațios, cu tavan înalt, decorat într-o tematică nautică
Baia principală are o cadă albă, înconjurată de trei ferestre.

Proprietatea se vinde prin intermediul casei Sotheby's din Savannah, relatează ziarul britanic.

Sandra Bullock locuiește în cea mai mare parte a timpului în zona rezidențială Birdbox, de pe Coasta de Vest, unde își crește cei doi copii adoptați. Actualmente, actrița are o relație cu Bryan Randall, un fotograf profesionist din Los Angeles. Cu o carieră în modă care se întinde pe durata a două decenii, Bryan Randall a lucrat pentru diverse campanii ale casei Saint Laurent, dar şi pentru revista Harper's Bazaar.


Sandra Bullock a fost căsătorită cu Jesse James, prezentatorul unei emisiuni de televiziune dedicate sporturilor cu motor. Cei doi au divorţat în 2010, după o căsnicie de cinci ani, în urma apariţiei în presa americană a unor articole despre infidelitatea lui Jesse James.

Ambii copii ai actriței sunt adoptați. Cei doi micuți afro-americani s-au născut în Louisiana, iar Sandra Bullock îi crește împreună cu iubitul ei, Bryan Randall. Vedeta a vorbit într-un interviu pentru revista InStyle despre copiii ei: "Louis este extrem de sensibil. Îi spun 'fiul meu în vârstă de 78 de ani'. E ca Shecky Greene, un actor american de origine evreiască. E înţelept şi blând. Am văzut aceste lucruri atunci când l-am luat de la orfelinat. Exista în el o anumite măreţie spirituală. Mi-am spus în acel moment: 'Sper să nu o dau în bară'".


"Iar Laila este pur şi simplu neînfricată. E o luptătoare şi acesta este motivul pentru care este printre noi astăzi. A luptat pentru a-şi păstra spiritul intact. Dumnezeule, va realiza lucruri mari. Va aduce o reală schimbare în lume", a adăugat actrița americană.



Foto: Daily Mail, Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro