Russell Crowe Terri IrwinDespre Russell Crowe şi Terri Irwin s-a tot scris în Australia că ar fi împreună, dar nu a apărut nicio dovadă
"Există un motiv pentru care ei sunt atât de compatibili - niciunul nu se aştepta că-şi va găsi din nou dragostea", a mai spus persoana citată, adăugând că cei doi se vor căsători într-o ceremonie mică, intimă, până la sfârşitul anului 2018.

Contactat de Daily Mail, un reprezentant al Australian Zoo, înfiinţată de Steve Irwin şi moştenită de familia sa, s-a declarat amuzat de aceste informaţii, precizând că Terrri şi Russell nu formează un cuplu şi nu au cum să oficializeze ceva ce nu există. "Russell Crowe e un vechi prieten al familiei Irwin şi din această cauză se tot spune, de ani buni, că ar fi implicat într-o relaţie cu Terri, dar nici vorbă de aşa ceva”, a spus oficialul de la grădina zoologică australiană înfiinţată de Steve Irwin şi moştenită de familia sa.


Despre Terri şi Russell s-a tot zvonit că sunt împreună. New Idea a scris şi în luna mai că ei nu-şi mai pot ascunde dragostea. Un reprezentant al Australian Zoo a râs atunci, spunând că Terri va fi flatată la auzul acestei veşti.
Articolul susţinea că vecinii l-au văzut pe jumătate dezbrăcat pe Russell în balconul casei lui Terri, o proprietate în valoare de 3 milioane de dolari din Sunshine Coast, şi chiar i-a salutat pe trecătorii care l-au recunoscut. "Adevărul ei se află în etape similare din viaţa lor şi au atâtea în comun - copii, iubire, au cariere importante. Era o chestiune de timp până când urmau să se îndrăgostească", a spus sursa citată de revista New Idea.




Foto: Hepta, Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro