Run, Forrest, Run! Cum arată acum actorul care l-a jucat pe copilul Forrest Gump

Vedete / 04.07.2019

Michael Humphreys, fostul copil actor care l-a interpretat pe Forrest Gump, are multe în comun cu celebrul său personaj. El s-a înrolat în armată și a participat la o cursă de alergare.

"Run, Forrest, Ruuuun!" - mai ții minte strigătul ăsta cu care micul Forrest era îndemnat să scape de urmăritorii lui și scena superbă care a urmat, când puștiul care abia putea să meargă normal o rupe la goană și aleargă de nu-l mai poate prinde nimeni din urmă? Ei bine, copilul a alergat mult și bine, a trecut prin multe întâmplări și s-a descurcat în viață, atât pe marele ecran, cât și în afara lui.

Michael Conner Humphreys, cel care l-a întruchipat perfect pe micul Forrest Gump, a vorbit pentru
The Sun despre viața lui după experiența cinematografică de succes. "Unii oameni cred că arăt ca Tom Hiddleston, iar el e în cărți să devină noul Bond. Ar fi interesant. Sunt deschis la multe lucruri", se oferă el.

Humphreys a studiat Relații Internaționale în facultate și spune că i-ar plăcea să lucreze într-un film cu spioni.  Chiar se vede în rolul unui personaj negativ într-o producție din seria Bond. Dar asta ar fi cam greu acum, pentru că, din păcate, după succesul din "Forrest Gump", actorul american în vârstă de 34 de ani a intrat într-un con de umbră. El pune această sincopă pe seama faptului că Hollywood nu este cel mai bun loc în care un copil să crească sănătos.


Asemenea personajului său celebru, Humphreys s-a înrolat în armată, unde a primit porecla... Gump. Dar asta n-a fost singura lui legătură cu filmul. Ca și Forrest, a servit în același corp de armată în care a fost înrolat și Elvis Presley, fiind detașat în Germania, ca și Regele Rock 'n' Roll-ului care apare în film. "E amuzant câte legături cu viața lui Forrest am găsit în mine. O fi destinul? Ceva a făcut ca aceste coincidențe să se întâmple", se întreabă el.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro