România: Top 6 vedete grase, dar sexy

2. Monica Anghel, o artistă cu greutate
Este una dintre cele mai bune, dacă nu cea mai bună voce de la noi, iar problemele de greutate au venit la pachet cu talentul extraordinar pe care îl are. Problema vizavi de aspectul ei i-a fost "eradicată" definitiv de un medic american care aproape că a ucis-o. Se întâmpla când avea 20 de ani şi, culmea, numai 53 de kilograme. Promiţându-i că îi va crea un abdomen de invidiat, medicul practic a măcelărit-o. "Vomitam sânge, iar în loc de două incizii aveam toată burta tăiată de la un capăt la celălat. După ce m-a văzut a doua zi, doctorul a fugit în America", a povestit Monica Anghel, într-una dintre ediţiile emisiunii "Conferinţa de presă", difuzată pe Antena 2. Din cauza suferinţei şi a durerilor, artista s-a gândit atunci la sinucidere însă, norocul a fost să-l cunoască pe fostul ei soţ, medic de profesie, care a reuşit să-i salveze viaţa, atât din punct de vedere fizic, cât şi estetic. Pentru a-şi ascunde kilogramele în plus, vedeta obişnuieşte să poarte foarte mult negru, rochii lungi, lejere, însă, în principal, foloseşte un machiaj puternic la nivelul feţei, în aşa fel încât îţi este greu să te uiţi spre alte zone ale corpului ei.

Greutate estimată: 79 kilograme. Înălţime: 1,67 metri.
  • SONIA, duminică, 18.10.2015 19:16
    CAFEAUA VERDE

    M-am saturat sa aud de cafeaua asta verde.Terminati odata cu minciunile.Va rog frumos!

  • Ana, sâmbătă, 08.06.2013 16:12
    Stil de viata sanatos.

    Ar trebui felicitate aceste doamne pentru munca lor,dar sa nu uitam faptul ca atunci cand esti persoana publica nu te poti prezenta oricum in fata publicului,daca intr-adevar nu au o problema de sanatate,atunci ar trebui sa faca miscare si sa manance sanatos,se vor vedea rezultate frumoase.Eu am 34 ani,fac sport si mananc alimente sanatoase,am inaltimea 1,69 si 52 kg,ma mandresc cu lucrul acesta.

  • Iancu, marţi, 11.12.2012 00:33
    Bahmuteanu

    Toate grasele astea sunt obraznice si nesimtite.Cand arati ca o scroafa esti un pic mai discreta daca ai bun simt...dar ele nu vedeti ca vor sa se exhibe cu orice ocazie...Vor sa apara cu orice pret..

  • ionelala, vineri, 27.05.2011 19:03
    ionelala

    Imi place Viorica de la Clejani..e grasuta,dar mi se pare sexy...dupa parerea mea este o femeie frumoasa

  • cessy, vineri, 27.05.2011 13:29
    conteaza ce au facut,ce au realizat aceste doamne..

    conteaza ce au facut,ce au realizat aceste doamne..nu neaparat cum arata..cine a scris si conceput articolul ar trebui sa se mai gandeasca inainte sa scrie despre ele..cred ca este tare '' misto'' sa ai 20 si ceva de ani sa nu ai nici un copil si nici o disfunctie hormonala sa poti sa-ti permiti sa ataci persoanele mai dolofane ca tine..ce pot sa va spun..incercati sa nu mai scrieti atat de rautacios la adresa lor..ca poate se intoarce roata si o sa ajungeti si voi cat ele sa vedeti ce grozav este sa fii facut de 2 bani..ca sa nu zic altfel..

  • ana, duminică, 22.05.2011 18:46
    ozana barabancea

    poza asta cu ozana barabancea de cand e ca eu am vazuto la o emisiune culinara anul trecut si avea cam o tona,asta din poza e o minuscula gluma p langa cat stiu eu ca e.

  • Codrutza25, miercuri, 11.05.2011 15:32
    :)

    Din pacate in showbiz se pune mare accent pe aspectul fizic. Adik sa fie slabe cu sanii mari. Dar aceste doamne au demonstrat ca se poate ajunge departe si cu cateva kg in plus. Tot respectul!

  • o slabagrasuta, marţi, 10.05.2011 16:33
    problema

    daca toti sunteti asa iubitori de material celulitic,de ce atunci cand vedeti pe plaja o rasfrangere de grasimi intoarceti capul scarbiti si cautati,,schelete,, sa va clatiti privirea?

  • Deea, marţi, 10.05.2011 16:10
    mdea...

    Dupa parerea mea Gabriela Critstea,Adriana Bahmuteau si Giulia Nahmany nu sunt grase! Sunt femei voluptoase ,frumoase, au personalitate si atitudine.Oricum, se pune prea mult pret pe modelul 90-60-90 si prea putin pe caracterul omului.Iar in legatura cu Oana Roman.......si-a creat un nume in showbiz-ul romanesc pe spatele taticului iar acum toti prezentatorii o cheama in tot felul de emisiuni de mahala ca sa isi dea ea cu parerea.Nu vreau sa fiu rea si sa spun ca e urata ,nici prea frumoasa nu este,dar nu asta conteaza ,ci faptul ca ar cam trebui sa stea pe fundul ei si sa nu mai faca ea atat pe diva , ca NU e deloc!

  • eu, luni, 09.05.2011 23:33
    ...

    le vrei la steaua?

  • dan bandrabur, luni, 09.05.2011 22:49
    femeia "plinuta"

    acest gen de femeie va reveni in "moda", este cu mult mai atragatoare si mai sexi, mai vesela si mai sanatoasa. Oricum top-modelel "snur", au ceva nesanatos pana si in mers. A nu se intelege ca pledez pentru obezitate, ci pentru incadrarea in raportul inatime/greutate, asa cum am apuca dintotdeauna.

  • geobuz, luni, 09.05.2011 21:52
    Mie-mi place femeia plinutza sau deplin plina.

    Vorba poetului: "...incat ai ce strange-n bratze, numai buna de iubita". Farmecul nu are legatura cu "cantitatea" nici de kilograme, nici de ani si nici de bani. Farmecul, "calitatea",charisma unei persoane izvoraste din tainitza sufletului caruia trupul ii e doar montura bijuteriei. Caracterul e decisiv, iar cunoasterea caracterului ia timp si nu e neaparat sa ai si succes in a afla. Merita incercat doar daca esti inspirat(a).

  • vicky18, luni, 09.05.2011 21:24
    chirita

    oana roman parca ar fi chirita lui vasile alcsandri. la fel de tzatza. poate stie si fruntuzeste si mananca cu furculitionul... ca de pretioasa, ce sa mai zicem?

  • alina, luni, 09.05.2011 20:41
    oana

    ooo ce ziceti 79kg cine a cantarit-o?pe putin 90kg.e bine sa recunoastem slaninuta noastra,oricum sex si senzuale suntem toate grase,slabe important e sa te simti bine in pielea ta.eu sunt o grasuta dar pt sanatatea noastra e bine sa slabim.buna afirmatie valentina

  • Diana, luni, 09.05.2011 20:38
    Wake up!

    Bravo Valentina.M ai scutit de comentarii.E doar nebunia cu filiformisime.Egal.Azi am vazut ce stiu "filiformisimele' despre materia cenusie.Dar multi au tendinta de a fii superficiali.Treziti va oameni!!

  • dari, luni, 09.05.2011 20:18
    monica anghel

    Monica e departe de a fii sexi si si mai departe de a fii una di cele mai grozave voci de la noi.E o voce in cadere ca altfel s-ar auzi peste tot de ea si ar fii cautata si nu ar sta sa debiteze prostii pe europaFM unde nu stie decit sa rida ca o proasta de oameni la a caror valoare ea nici nu poate visa ca nu se poate ridica. A fost o sclipire in trecut si atit Si referitor la articol pacat ca nu sunteti obiectivi Ma asteptam la altceva

  • Neagu, luni, 09.05.2011 18:55
    :))

    si asta mai e frumoasa ?

  • Mădă, luni, 09.05.2011 18:44
    mda

    grase? aveti unii posibilitatea sa postati articole si uite ce iese .. sunt curioasa care e scopul articolului asta ? :)

  • micki23, luni, 09.05.2011 17:40
    BLA

    sa fim seriosi, normal ca trucaje in fotoshop si machiaje peste machiaje le arata sexy....aratatileeeeeeeeeeee ca in realitate...toate-s obeze...mai ales Ozana si Monica

  • sisy, luni, 09.05.2011 17:26
    Realitate

    Oana Roman are cam 90 de kilograme. La fel si Monica Anghel.Si eu am ceva kile in plus:P dar vad bine cifrele la cantar:))

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro