România: Top 10 obsesii de vedete

1. Cristi Brancu, obsedat de degetele de la picioarele femeilor
Realizatorul emisiunii Agentul VIP a descoperit de curând că are o adevărată obsesie pentru degetele de la picioare ale femeilor. Cine l-a ajutat să înţeleagă acest lucru? Nimeni alta decât Iulia Albu. "Mi-am adus aminte acum că Iulia Albu povestea la o masă odată că are obsesia de a se uita la degetele de la picioarele femeilor. Şi ele trădează anumite lucruri. Mi-am dat seama, în timp, că şi eu mă uit la acelaşi lucru", a declarat Cristi Brancu pentru revista Şoc.
  • Rafaela, sâmbătă, 23.04.2011 16:04
    pentru nadya_dark

    Cand locuia la Bacau e corect si nu cum ai scris tu, nu are importanta cate camere are locuinta daca te respecti folosesti manusi, haida-de, vezi ca exista gramatica, lb romana, ai auzit de ele????

  • nadya_dark, joi, 21.04.2011 19:11
    Loredana

    E de-a dreptul hidoasa in aceasta poza. Ideea mea este ca ai o viata si trebuie sa fii cine esti ,nu sa copiezi alte personalitati .Deja consider patetic acest fapt.

  • nadya_dark, joi, 21.04.2011 15:14
    Moni

    Cand traiai in Bacau cu familia in 2 camere vai mama lor,tot cu manusi gateai? Haida-de!

  • Beatrice, joi, 21.04.2011 15:13
    frumos

    Mi se pare mult prea fortata sintagma "obsedata", in cazul Andreei Marin. M-as cam mira ca femeia aceasta sta toata ziua si il intreaba pe sot cum sa se imbrace, daca s-a imbracat ok, etc. Dar uneori este bine sa-i ceri si lui parerea. Pana la urma sunt casatoriti, nu? Sunt impreuna si e normal sa comunice chiar si in privinta hainelor. Ceea ce nu poate fi decat un lucru frumos.

  • lucki, joi, 21.04.2011 08:26
    animale

    Felicitari pentru initiativa Monica! Sa dea D-zeu sa se ingroase randurile cu persoane sufletiste ca tine!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro