România mondenă. Vocea României, fără Horia Brenciu şi cu Tudor Chirilă

Vedete / 27.08.2014

Aşteptarea este aproape de sfârşit pentru fanii unuia dintre cele mai urmărite showuri de la noi din ţară. Vocea României revine din 19 septembrie la ProTV cu cel de-al 4-lea sezon. Loredana, Smiley, Marius Moga şi Tudor Chirilă, care i-a luat locul lui Horia Brenciu în rândul antrenorilor, îşi dispută vocile cu care speră să câştige marele titlu.

Schimbarea din juriu a fost primită cu bucurie de Loredana care l-a criticat dur pe Brenciu. Prezentă la lansarea grilei de toamnă a postului ProTV, de la Studiourile MediaPro, Lori a declarat că Horia Brenciu a menţinut mereu o atmosferă tensionată în cadrul echipei şi era total lipsit de fairplay. "Am filmat deja ediţiile cu preselecţii şi fără Horia Brenciu e mai bine. Avea el o energie negativă... Acum totul merge mult mai bine. Eu şi alţii am rămas la această emisiune pentru că suntem aici de la început şi nu migrăm ca în politică, dintr-un partid în altul", a declarat Loredana, potrivit ziarulring.ro.


Contractul semnat cu echipa Vocea României s-a dovedit bănos pentru Tudor Chirilă care a cerut aproximativ 50.000 de euro, potrivit ziarului Naţional. "Na, ca am devenit jurat la Vocea României. Acuma sper să imprim show-ului o nuanţă mai rock, aşa", mărturisea artistul după ce a semnat contractul cu Pro TV.

Noul sezon va debuta pe 19 septembrie şi promite o competiţie a vocilor mai dură. "Preselecţiile au fost mult mai dure şi participanţii sunt la un nivel mult mai înalt faţă de alte ediţii. Avem şi o nouă sonorizare, şi scaune mai comode şi mai performante. Telespectatorii vor vedea un show mult mai bun", a dezvăluit Loredana.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro