România mondenă: 7 diete folosite de vedete ca să slăbească după ce au născut

Nicoleta Luciu a slăbit datorită supelor
Vedeta are patru copii din două sarcini, însă a demonstrat că după fiecare sarcină poate reveni la silueta de invidiat care a consacrat-o. „Am consumat supe, compoturi, carne slabă, iaurturi, legume, fructe, brânză slabă...“, a spus Nicoleta Luciu.

Fosta „Miss România“ a spus că în fiecare dimineaţă a băut o cană de compot de mere, iar la prânz şi toată după-amiaza îşi potolea foamea cu supă de pui, în care se afla şi o bucată de carne de pui fără pieliţă. După ce s-au văzut rezultatele, Nicoleta Luciu a afirmat că a mâncat carne la grătar, salate şi iaurturi.
  • n, luni, 12.11.2012 14:54
    alaptare

    oare vedetele au alaptat? cu asa dieta?

  • dora, luni, 12.11.2012 13:58
    se poate

    si eu am slabit dupa cele 3 nasteri f. usor, reducand cantitatea de mancare si am avut grija la ce bag in gura - redus dulciuri, grasimi. mult lapte, fructe, fripturi slabe. se poate!! AA, si ceva f. important, am mers la un cabinet de cosmetica unde am facut de 2 ori pe saptamana impachetari anticelulitice - 10 sedinte. au facut minuni! celulita de sarcina se da jos f. greu, dar Se Poate!!si macar niste flotari si abdominale seara acasa, vreo 10 minute. iti trebuie doar putina ambitie nu smiorcaiala pe la colturi ca n-ai ce-i face.

  • heba, luni, 12.11.2012 12:24
    vai mama!

    m-am speriat de "dieta" lui Andra. pai eu nu mananc nici in mod normal atat.

  • Andreea, luni, 12.11.2012 04:03
    Interesant

    Interesante dietele aceastea.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro