România mondenă: 5 vedete făcute de râs de membrii familiei. Vezi în ce mod!

Gabriela Cristea făcută albie de porci de tatăl ei
Vedeta Kanal D a avut mult de suferit la capitolul imagine din cauza unui scandal în care a fost implicată alături de părinţii ei. Aceştia au fost cei care au spus că fiica lor este o femeie uşoară, care a uitat de existenţa lor. Prăpastia dintre ei s-a adâncit şi mai mult în momentul în care mama ei a decedat. Atunci, tatăl ei a acuzat-o că n-a făcut nimic pentru familie şi, cât mama ei a fost bolnavă, nu a interesat-o suferinţa celei care vi-a dat viaţă. "Nu mi-aş fi dorit să se ajungă la asta şi să ştie toată lumea drama prin care trec din punct de vedere al familiei. Am preferat însă să spun eu adevărul tocmai ca să nu las loc de interpretări şi de răutăţi", declara Gabriela Cristea în mai 2010.

"Sâmbăta trecută, fratele meu m-a agresat, m-a împins şi mi-a spus ca mă omoară... Vreau să mă duc la poliţie să depun o plângere împotriva lui, pentru că nu este prima dată când sunt agresată de propriul frate", mărturisea vedeta.

"Mi-a cerut bani şi, când i-am spus că n-am, a început să zică de faţă cu soţul meu că o să afle toata lumea cine sunt eu. Credeţi-mă, n-am nimic de ascuns, n-am făcut nimic de care să-mi fie ruşine. Fratele meu m-a jignit, am martori toţi vecinii şi vânzătoarea de la chişcul de ziare ca a sărit la bătaie, pentru că nu voiam să-i mai dau bani. Am avut noroc cu Marcel, care a înţeles situaţia şi care a intervenit, că altfel o păţeam"
, a încheita Gabriela Cristea.
  • ElenaBM, duminică, 25.03.2012 20:49
    pacat

    pacat ca unii oameni raman in memoria unor drept aia care au rude care ii fac de ras

  • elena.b, duminică, 25.03.2012 20:48
    hm

    exista o vb din batrani " rudele nu ti le alegi "-

  • madutz, sâmbătă, 24.03.2012 14:34
    !!!!

    cine naiba scrie articolele la voi? sunteti penibil...mai ales in legatura cu nicoleta luciu...

  • madutz, sâmbătă, 24.03.2012 14:32
    HA!

    si ce legatura are asta cu andreea antonescu? am inteles ca sunt verisoare de gradul 2...daca ar fi facut andreea asa ceva...sa zicem..poate m-ar fi interesat!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro