România mondenă: 13 vedete care-şi schimbă locul de muncă în această toamnă

Vedete / 28.08.2014

Toamna acestui an se anunţă cea mai dură din privinţa războiului pentru audienţă. Dacă, până acum, Pro TV deţinea locul 1, în ultimele luni postul din Pache Protopopescu a fost detronat de Antena 1.

Mai mult de atât, au fost şi zile în care postul Pro TV nu s-a regăsit pe podium, din cauza faptului că foarte multe vedete au plecat la concurenţă.

Din toamnă, la Antena 1 îşi vor face apariţia Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu, foştii juraţi de la MasterChef. Aceştia vor fi juriul emisiunii Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor. Tot la Antena 1 au ajuns şi Horia Brenciu şi Ştefan Bănică, artiştii fiind juraţi, alături de Delia, la X Factor. O altă vedetă de la Pro TV care a semnat cu Antena 1 este Mihai Petre, care va face parte din această toamnă din juriul show-ului “Dansează printre vise”.


La Pro TV, în locul lui Horia Brenciu, în juriul de la Vocea României, a fost cooptat Tudor Chirilă, care din această toamnă nu va mai fi doar un simplu cântăreţ, ci va deveni un adevărat om de televiziune.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro