România: 6 vedete la care nu te aşteptai să apară goale în filme

Daniela Nane, goală şi dublată
Despre Daniela Nane, o actriţă care a fost întotdeauna rezervată cu declaraţiile pe care le-a făcut şi care alege să trăiască cu discreţie, publicul nu a crezut vreodată că ar putea să se dezbrace într-un film. Ei bine, iată că au fost două astfel de episoade, chiar dacă unul dintre acestea e discutabil. Categoric, actriţa a apărut goală în pelicula "Eu sunt Adam", în 1996, în scena respectivă rostind un descântec care ar fi trebuit să o ajute să se mărite.




Cea de-a doua apariţie, una de sex sălbatic, poate fi urmărită în "Epicentrul", un film realizat în 2000, despre care actriţa spune că ar fi fost dublată de Marilena Niţu.
  • maria, sâmbătă, 11.10.2014 20:57
    maia morgenstern goală

    Maia Morgenstern a mai apărut goală într-un film maghiar-nu-mi amintesc titlul,nu l-am văzut,dar a rulat la noi,la cinematecă...Dealtfel,în mai toate filmele în care a jucat,această actriță s-a dezbrăcat mai mult sau mai puțin...!

  • Anonim!, luni, 02.07.2012 23:11
    Filme

    Filmele vechi romanesti nu prea mai sunt difuzate pentru ca multi uita de adevarata lor valoare atunci puteai sa fi mandru cu actorii romani nu ca acuma , regizorul se plimba pe strada si pe care vrea il alege ca atunci parerea mea scolile de teatru nu mai prea au rost , acum daca ai bani si 90% din tine se datoreaza operatiilor esti bun de actor .

  • Maria, duminică, 20.05.2012 12:37
    film

    Filmul este full pe youtube

  • ioana, miercuri, 11.01.2012 22:05
    :l

    intr-adevar...filmul Patul lui Procust e foarte interesant si ok...ar fi putut fi cumparat si difuzat

  • Irina, miercuri, 11.01.2012 09:01
    Patul lui Procust

    De ce nu a fost niciodata difuzat Patul lui Procust in Romania?

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro