România: 6 trucuri pentru slăbit ale vedetelor

5. Mihaela Borcea a slăbit 10 kilograme în câteva săptămâni
După divorţul de Cristi Borcea, Mihaela s-a îngrăşat 15 kilograme, dar nu a stat degeaba, ci a luat atitudine şi acum a ajuns la o formă fizică de invidiat. Fosta soţie a acţionarului dinamovist Cristi Borcea are acum 68 de kilograme şi susţine că a folosit dieta urmată de vedete de la Hollywood şi a recurs la o alimentaţie echilibrată. "Am ţinut o dietă pe care o ţin vedetele de la Hollywood, pe bază de sirop de arţar, apă plată, lămâie şi piper cayenne. În curând o să fac publică această reţetă pentru că dă rezultate. Am reuşit să slăbesc având energie în acelaşi timp", a spus Mihaela Borcea, la emisiunea "Drept la ţintă", de la Kanal D.

Reţetele care au ajutat-o să slăbească le-a adunat într-o carte care se numeşte "Secretele unui corp perfect" şi a fost lansată în urmă cu două zile, vineri, pe 4 noiembrie a.c. Printre reţetele care au ajutat-o să slăbească se numără omleta cu brânză şi spanac la cuptor, piept de pui la grătar cu orez şi castraveţi, precum şi supa de praz cu pătrunjel.
  • elena, luni, 07.11.2011 22:52
    ???

    cocaina??? oameni nebuni...femeia a tinut 3 copii in burta acum ii alapteaza pe toti si tu vorbesti de cocaina????...doamne fereste.:)))))

  • Uko, luni, 07.11.2011 11:38
    De ce NU spuneti adevarul???

    Ati uitat sa spuneti, CATA COCAINA FOLOSESC idiotii astia pentru a slabi!!!!

  • ari, luni, 07.11.2011 04:07
    19 ani??!?!?

    imposibil sa fi avut 19 ani cand a pozat in playboy.....a pozat in 2000.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro