Alții au scris că prestația cântăreței le-ar fi putut umple toată seara și ar fi urmărit-o cu plăcere până târziu în noapte. "Dați-mi-o pe Alicia Keys și două piane toată seara și sunt bine", a scris cineva.

Utilizatorii rețelelor de socializare au remarcat capacitatea artistei de a găzdui un asemenea eveniment și de a susține apoi un recitat impresionant.

Alicia Keys este prima femeie care a găzduit gala premiilor Grammy după ce Queen Latifah a avut această onoare în 2005, notează Daily Mail.


În discursul pe care l-a rostit la începutul galei, cântăreața a spus că seara va fi rezervată muzicii și bucuriei pe care aceasta o aduce oamenilor. "Simțiți dragostea în această clădire? Aceasta este muzica, aceasta este viața, aceasta este lumina și toate datorită muzicii. Muzica e atât de puternică. Veți vedea că vom petrece un moment incredibil în această seară, acesta este doar începutul", a spus ea.

Mai târziu, Keys a întâmpinat-o pe scenă pe Michelle Obama, care a făcut o pauză în turneul de promovare a cărţii sale, "Becoming", devenită bestseller, pentru a fi prezentă la gală. Apariţia supriză a fostei prime doamne a SUA a fost întâmpinată de public cu ovaţii. Ea a prezentat tributul adus Motown alături de Lady Gaga, J. Lo şi Jada Pinkett Smith.


Femeile şi hip-hop-ul s-au impus la cea de-a 61-a gală a premiilor Grammy, care a avut loc duminică noapte la Los Angeles. Prezenţa supriză a fostei prime doamne a Statelor Unite, Michelle Obama, a fost cel mai apreciat moment al serii. Drake şi-a făcut şi el apariţia, în mod neaşteptat, însă, poate tocmai din acest motiv, discursul lui de mulţumire a fost oprit la jumătate, iar Jennifer Lopez a fost criticată online pentru că a făcut parte din recitalul-tribut al serii, notează News.ro.



Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro