Alexander Skarsgard a răspuns evaziv când a fost întrebat despre relația cu Charlize Theron
Potrivit Life & Style, Skarsgard și Theron evită agitația de la Hollywood și se simt puțin "străini" de lumea vedetelor din industrie. Actrița este singură după ce în 2015 s-a despărțit de Sean Penn, în vârstă de 57 de ani, iar el s-a despărțit de Alexa Chung, 34 de ani, vara trecută. "Amândoi merg direct la țintă. Charlize are un sens al umorului pe care el îl adoră. Alexander e un tip serios, un gânditor și ei îi place asta", a spus persoana din anturajul celor doi.


Sursa a mai spus că ei nu vor să grăbească lucrurile, dar Charlize se asigură întotdeauna că face mișcările potrivite: "Charlize este de obicei foarte atentă când o relație devine serioasă, dar e și o femeie care trăiește intens, genul care nu ia prizonieri. Nu-i nevoie să insist că ea tratează foarte serios tot ceea ce face."

În octombrie anul trecut, actorul suedez a fost protagonistul unei scene surprinzătoare la gala premiilor Emmy, când partenera lui din "Big Little Lies", Nicole Kidman, l-a sărutat pe buze, de față cu soțul ei, Keith Urban.

Totul s-a petrecut după ce Alexander a coborât de pe scenă, unde i s-a înmânat premiul pentru cel mai bun rol secundar masculin într-o miniserie; în timp ce actorul în vârstă de 41 de ani se îndrepta spre locul lui, Nicole l-a sărutat afectuos pe buze, punându-şi ambele palme pe obrajii lui.

Subiectul a fost intens dezbătut pe reţelele de socializare. "Sunt singurul care se întreabă de ce Nicole Kidman a găsit tocmai acum ocazia de a-l săruta pe Alexander Skarsgard care a câştigat un premiu Emmy?", a scris cineva pe Twitter. Un alt fan a glumit, scriind că cei doi actori nu-şi mai pot ţine secretă relaţia: "Acel moment în care îţi lipeşti buzele accidental de iubitul tău secret, în prime time la televiziune."


Alţii s-au amuzat copios pe seama "sărmanului" Keith Urban, care a ajuns să-şi aplaude soţia în timp ce sărută un alt bărbat chiar în faţa lui. "Nicole e o bestie", a scris un utilizator.

Alexander, care în "Big Little Lies" joacă rolul soţului eroinei interpretate de vedeta australiană, a mulţumit, în discursul său, actriţelor cu care a lucrat - Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Zoe Kravitz şi Laura Dern. "Mulţumesc că l-aţi acceptat pe acest băiat printre voi, fetelor", a spus actorul suedez.


Devenit cunoscut cu rolul din serialul "True Blood", unde l-a interpretat pe vampirul Eric Northman, Alexander Skarsgard  a mai jucat în "Legenda lui Tarzan" și a fost apreciat pentru prestația din "Big Little Lies". Este fiul actorului suedez Stellan Skarsgard și mai are șapte frați, el fiind cel mai mare dintre aceștia.


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro