Protest topless: Fiica lui Demi Moore a ieșit la cumpărături cu sânii la vedere

Vedete / 30.05.2014

Scout Willis a purtat doar fustă, pentru a atrage atenția asupra cenzurării nudității feminine pe platforma online Instagram.

Când e nevoie de un protest, atunci fiica actorilor Demi Moore și Bruce Willis se ocupă serios de problemă. Tânăra în vârstă de 22 de ani n-a avut nicio reținere în a-și exprima fățiș nemulțumirea față de politica împotriva nudității feminine adoptată de Instagram. Așa că marți a ieșit la plimbare prin New York purtând doar o fustă, pentru a demonstra că, de fapt, ceea ce este interzis pe internet este permis pe stradă.

Scout Willis, de profesie model și actriță, a postat o fotografie în care e surprinsă în timp ce merge cu sânii goi, purtând doar o fustă înflorată și sandale cu talpa joasă, cu o geantă pe umărul stâng. Folosind tag-ul #FreeTheNipple (#EliberațiSfârcul), ea a scris: "Legal în NYC, dar nu pe @instagram".


Ea a postat încă o imagine, în care e surprinsă, în aceeași "costumație", admirând buchetele de flori din raftul unui magazin stradal. "Ceea ce @instagram nu vrea să vedeți", a scris ea lângă această fotografie.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro