Prinţul William, un tată mândru: Ce a spus despre copiii săi

Vedete / 29.09.2017

Soţul Ducesei de Cambridge a făcut o mărturisire despre copiii săi, în cadrul unei vizite la un spital din Liverpool.

Nu-i uşor să fii membrul unei familii regale şi cu siguranţă nu-i nici mai simplu să mai fii şi părinte în această calitate. Dar Prinţul William se descurcă de minune în rolul de tătic, chiar şi într-una dintre cele mai aglomerate perioade.

După anunţul celei de-a treilea sarcini a Ducesei de Cambridge, în condiţiile în care Prinţul George merge de acum la şcoală, iar obligaţiile pe care le are se adună una după alta, Prinţul William trebuie să-şi împartă timpul foarte bine. De altfel, într-o vizită la Spitalul Universitar Aintree din Liverpool, el a glumit puţin pe această temă, spunând că a avut o săptămână "interesantă", relatează
The Zoe Report.

Vorbind despre acomodarea fiului său la şcoala Thomas’ Battersea, William a povestit că acesta nu s-a plâns: "George chiar se descurcă bine. Nu m-a întrebat dacă va trebui să facă asta toată viaţa. Vom vedea cât va dura până când nu o să mai vrea să se ducă."

Apoi Prinţul William s-a referit şi la Prinţesa Charlotte: "George e şeful, dar Charlotte nu-i mai departe. Cred că vor fi nişte probleme când se va face mare", a spus în discuţia sa cu un pacient.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro