Prinţul Harry are o iubită de nota 10: Aceste imagini spun tot!

Vedete / 14.11.2016

Noua iubită a Prinţului Harry a făcut un pictorial de senzaţie. Meghan Markle e irezistibilă într-o fustă din piele şi dovedeşte că are stil.

Dacă se mai întreabă cineva de ce s-a îndrăgostit Prinţul Harry tocmai de ea, Meghan Markle ne demonstrează din plin cât de bine arată. Actriţa în vârstă de 35 de ani a pozat în cadrul unei campanii organizate de retailerul canadian de modă Reitmans, iar imaginile sunt senzaţionale. Este o lecţie de frumuseţe, de bun gust şi de plăcere pură pe care "cea mai norocoasă fată din lume", cum s-a descris chiar ea, o oferă cu naturaleţe şi care convinge pe oricine că, de fapt, Harry e şi mai norocos.


Noua iubită a prinţului arată fantastic într-o rochie creion din piele neagră, care îi scoate în evidenţă posteriorul sexy şi silueta filiformă. În alte fotografii, Meghan poartă pantaloni mulaţi din piele şi o cămaşă neagră, descheiată la gât, dar şi pantaloni negri din piele în contrast cu o cămaşă albă cu mâneci lungi, îndoite, ţinute la care a asortat pantofi negri stiletto.

În toate combinaţiile vestimentare prezentate pentru lansarea pe piaţa americană, actriţa arată senzaţional şi, conştientă de forţa sa de seducţie, ea s-a declarat îngrijorată de latura sexy a acestor ţinute. Surprinzător, articolele prezentate de ea au preţuri accesibile care nu depăşesc 100 de dolari, relatează cotidianul britanic
Daily Mail.

Pictorialul a apărut după ce Meghan s-a declarat "cea mai norocoasă fată din lume", confirmând astfel relaţia cu prinţul Harry.

În primul interviu acordat după recunoaşterea acestei relaţii, ea s-a declarat o americancă obişnuită, dar îndrăzneaţă, cu opinii puternice. "N-am fost o fată care a crescut cu bomboane de 100 de dolari. Eu sunt fata care a rămas fără benzină când s-a dus la primul ei casting", a spus ea.

Meghan a admis că îşi face probleme în legătură cu scenele de sex pe care le-a jucat în serialul "Suits" şi a mărturisit că preferă hainele mulate pentru că mama ei a sfătuit-o să-şi folosească cu încredere atuurile.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro