20
Prințesa Kate, mai fragilă decât oricând. FOTO
Divertisment · Vedete / 17.06.2024

Pe 15 iunie, Prințesa de Wales a revenit grațios la viața publică în mijlocul luptei sale împotriva cancerului, alăturându-se familiei regale pentru a sărbători ziua oficială de naștere a regelui.

Kate Middleton a uimit într-o ținută albă elegantă, atrăgând admirație pentru echilibrul și farmecul ei. Și, în timp ce toată lumea s-a bucurat să o vadă, mulți observatori și comentatori online au fost îngrijorați și au tras aceeași concluzie.

Este puternică, dar în același timp extrem de fragilă


Kate a emanat căldură, făcând semn cu mâna mulțimilor în timp ce ea și cei trei copii ai săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, au primit urale de la privitorii din The Mall. Au plecat de la Palatul Buckingham într-o procesiune de trăsuri pentru ceremonia Trooping the Color.


După ce și-a petrecut o mare parte a anului confruntându-se cu diagnosticul și cu chimioterapia, viitoarea regină a apărut în largul său, zâmbitoare, deși silueta ei era una destul de fragilă.

Fanii au admirat puterea Prințesei de Wales și i-au lăudat prezența minunată. O persoană a scris: "Este minunat să o revăd pe Catherine, dar sper că va continua să-și ia timpul necesar pentru a se recupera complet și, de asemenea, să-și recapete puterea și rezistența". Un altul a adăugat:
"Minunat! Frumoasa Prințesă devine din ce în ce mai regală". Altcineva a spus: "Atât de frumoasă, atât de regală! Bine ai revenit, ne-a fost dor de tine!"

Mulți alți observatori au fost îngrijorați de iubita lor prințesă și au observat că nu era la fel de bine. Din puncul lor de vedere era mult prea slabă, fragilă și tristă. O persoană a remarcat: "E frumoasă ca întotdeauna, dar vă puteți da seama că nu este bine. Sper că nu se forțează prea mult și se întoarce să se îngrijească de ea departe de ochii publicului după asta".
Un alt utilizator a comentat: "Se poate vedea tristețea în ochii ei și în ochii copiilor ei", iar un al treilea a mai remarcat că "pare nefericită..."

Înainte de apariția sa publică, Prințesa Catherine a venit cu o actualizare sinceră asupra stării sale de sănătate:


"Am fost uimită de toate mesajele amabile de sprijin și încurajare din ultimele două luni. Chiar au făcut diferența pentru mine și William și ne-au ajutat pe amândoi să trecem prin unele dintre momentele mai grele.


Fac progrese bune, dar, după cum știe oricine care trece prin chimioterapie, există zile bune și zile proaste. În acele zile proaste te simți slăbit, obosit și trebuie să cedezi corpului tău odihnindu-se. Dar în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiti la maximum că te simți bine.

Tratamentul meu este în curs și va dura încă câteva luni. În zilele în care mă simt suficient de bine, este o bucurie să mă angajez în viața de școală, să petrec timpul personal cu lucrurile care îmi dau energie și pozitivitate, precum și să încep să ies puțin din casă.

Aștept cu nerăbdare să particip la Parada de Naștere a Regelui în acest weekend cu familia mea și sper să mă alătur la câteva angajamente publice pe parcursul verii, dar, de asemenea, știu că nu am ieșit încă din pădure.

Învăț cum să am răbdare, mai ales cu incertitudinea. Luând fiecare zi așa cum vine, ascultându-mi corpul și permițându-mi să-mi iau acest timp atât de necesar pentru a mă vindeca.

Vă mulțumesc foarte mult pentru înțelegerea voastră continuă și tuturor celor care mi-ați împărtășit cu atât de mult curaj poveștile voastre.

C"
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro