Jamie FoxActorul a postat pe Instagram o imagine în care apare cu aceeaşi pălărie şi cu ochelarii de soare pe care le avea şi la întâlnirea cu Katie Holmes
În 2015, Us Weekly a publicat o fotografie în care Katie şi Jamie erau surprinşi ţinându-se de mână. "Ea are încredere în Jamie şi se simte bine cu el. El îi oferă tot ce ea n-a avut cu Tom", a spus o sursă pentru revista citată.

Un alt indiciu important a fost oferit de Claudia Jordan, vedeta din "Real Housewives", care a spus că e prietenă bună cu Jamie şi că acesta este fericit cu Katie. Iniţial, ea a confirmat că actorii sunt împreună, dar apoi a negat şi a susţinut că a fost o neînţelegere şi că presa i-a răstălmăcit spusele. "Regret că nu am o bombă de presă, dar nu pot să confirm aşa ceva. Nu am cunoştinţă despre aşa ceva. Am greşit", a spus ea.


Luni, Entertainment Tonight a relatat că actorul a surprins-o pe Katie trimiţându-i un buchet de flori în timp ce ea discuta cu presa pentru promovarea filmului "The Kennedys After Camelot".

Katie Holmes a fost căsătorită din 2006 până în 2012 cu Tom Cruise. Cei doi au o fetiţă, Suri Cruise, care va împlini 11 ani în această lună.

Jamie Foxx are două fiice, Annalise, născută în 2009, şi Corinne Foxx, născută în 1994, care a apărut în câteva filme.


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro