Prețul frumuseții: Kim Kardashian suferă pentru un ten perfect
Divertisment · Vedete / 26.03.2013

Cum era zicala? Obrazul subțire cu cheltuială se ține. Ei bine, mai e ceva: obrazul subțire și cu durere se ține. Kim Kardashian e în stare de orice pentru a avea tenul perfect. După tratamentul facial cu sânge, ea a suportat înțepăturile în față la o ședință de acupunctură.

Starleta americană apelează des la tratamente cosmetice extreme. De data aceasta, ea a ales o tehnică tradițională - acupunctura. Deși dureroasă, această practică veche chinezească are efecte pozitive demonstrate științific asupra organismului, iar Kim a îndurat cu stoicism toate neplăcerile pentru a se bucura de rezultate.

Vedeta în vârstă de 32 de ani a postat pe Twitter o imagine în care este surprinsă cu mai multe ace înfipte în față, gât și urechi. "Oh, atât de relaxant..."

, a scris ea despre senzația pe care a avut-o după ce acele au început să-și facă efectul.

Acupunctura este recomandată pentru femeile însărcinate, ca soluție pentru evitarea medicamentelor, în tratarea grețurilor de dimineață și a stresului, notează Daily Mail.

Însărcinată în luna a cincea, vedeta care susține sus și tare că nu a făcut niciun facelift avea toate acele înfipte doar în față, gât și urechi, ceea ce arată că ea ține cu orice preț să aibă un chip perfect și că e dispusă să facă orice pentru asta, notează Daily Mail.


Martha Lucas, o specialistă în acupunctură din Colorado, spune că această tehnică este o alternativă foarte bună pentru femeile care își doresc să evite operațiile estetice. "Acupunctura are darul de a elibera energia. Când acele - aproximativ 30 sau 40 - sutn aplicate pe corp sau pe față este stimulată producția de colagen și elastin, ceea ce ajută pielea să arate întinsă și strălucitoare. Ajută corpul să arate mai tânăr", a explicat ea pentru site-ul WebMD.

Kim a mai experimentat tratamente de frumusețe extreme, chiar bizare. Într-un episod recent al reality show-ului "The Kourtney And Kim Take Miami", vedeta a fost supusă unei terapii faciale în care s-a folosit chiar sângele ei, extras cu o seringă din braț. Sângele a fost aplicat apoi cu nouă ace mici, asemănătoare celor folosite în acupunctură.



Kim s-a plâns atunci că tratamentul e dureros și a precizat că nu va mai face niciun tratament facial dacă doare la fel. Se pare că între timp s-a răzgândit și a început să-i placă durerea.

 

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro