Pentru Prințesa Diana: Gestul pe care Meghan Markle l-a făcut în ziua în care a anunțat că e însărcinată

Vedete / 16.10.2018

Ducesa de Sussex a omagiat-o într-un mod subtil și emoționant pe Lady Di în ziua în care a anunțat că ea și Prințul Harry așteaptă un copil.

Aflată în turneu în Australia, împreună cu soțul ei, Prințul Harry, Meghan Markle a omagiat-o printr-un gest emoționant pe Prințesa Diana, purtând câteva dintre bijuteriile care i-au aparținut acesteia.

Ducele și Ducesa de Sussex au ajuns în Australia luni, unde și-au început primul turneu oficial, în cadrul căruia vor mai vizita Fiji, Tonga și Noua Zeelandă. În ziua anunțului făcut de Palatul Kensington cu privire la sarcina sa, Meghan Markle a ținut să-i aducă un omagiu celei care i-ar fi putut fi soacră și care o inspiră continuu, Prințesa Diana, notează
E! News.

În prima zi petrecută la Sydney, Meghan a purtat cerceii din aur și diamante în formă de fluture care i-au aparținut Dianei și pe care aceasta le-a purtat într-un turneu efectuat în Canada, în mai 1986, precum și o brățară din aur pe care Lady Di a purtat-o la un eveniment în Londra, în 1990.

Bijuteriile se potriveau perfect cu rochia albă fără mâneci, în valoare de 1.135 de euro, creată de designerul australian Karen Gee, o ținută care îi venea impecabil și în care burtica de gravidă încă nu era vizibilă. Seara, Meghan a mers la o recepție într-o rochie lungă și plisată, de 1.930 de euro, de culoare kaki, o creație a designerului american Brandon Maxwell.


Efectul "Meghan Sparkle", cum a fost denumită influența ținutelor pe care fosta actriță la poartă asupra vânzărilor din modă, s-a făcut simțit imediat, asemenea unui "val seismic" - la doar câteva minute după ce ducesa a apărut în rochia albă, site-ul brandului a cedat, fiind asaltat de comenzi, relatează Daily Mail.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro