Pasiunea pentru modă are prețul ei: Secretul dureros pe care Meghan Markle n-a reușit să-l ascundă

Vedete / 06.11.2018

Ducesa de Sussex a impresionat prin aparițiile sale în turneul din Oceania. Presa i-a descoperit, însă, punctul sensibil.

În turneul pe care l-a efectuat cu soțul ei, Prințul Harry, în Australia, Noua Zeelandă, Insulele Fiji și Tonga, Meghan Markle a participat la 76 de evenimente într-un interval de 16 zile. Un program foarte dens, punctat cu două mici gafe vestimentare, pe care ducesa de Sussex l-a dus la bun sfârșit.

Analizând cele 41 de ținute purtate de Meghan Markle în acest turneu, Daily Mail a remarcat că în doar șapte dintre apariții ea nu a purtat tocuri. Un detaliu interesant, ținând cont că este însărcinată, chiar dacă în primele luni, dar mai ales pentru că ascunde un secret dureros.


Potrivit ziarului britanic, Meghan a început să plătească prețul preferinței sale pentru încălțămintea cu tocuri înalte. Ea a făcut bătături la piciorul drept, iar o fotografie publicată de Daily Mail arată că are probleme destul de serioase la tălpi. Imaginea a fost surprinsă în timpul ceremoniei de primire într-o casă de întâlniri, Te Papaiouru Marae, din Rotorua, Noua Zeelandă.

Ducesa în vârstă de 37 de ani și-a scos pantofii și a pășit în casa de întâlniri, potrivit obiceiului Māori. Conform Daily Mail, Meghan are o bătătură la talpa dreaptă, care se vede că este deformată, și o posibilă cicatrice a unei operații la talpa stângă. "La piciorul drept, se vede ceea ce ar putea fi o bătătură și unele exostoze (excrescență osoasă traumatică sau inflamatorie n.r.) sau o creștere strâmbă a osului", a explicat medicul ortoped Robert Duff, citat de ziarul britanic. "Purtarea excesivă a tocurilor poate duce la dezvoltarea unor bătături. Aceasta ar putea fi cauza. Pe interiorul piciorului ei stâng se află o posibilă cicatrice de o operație de îndepărtare a unei bătături, dar e dificil de spus cu siguranță fără a privi mai îndeaproape", a mai spus specialistul.


Pe lângă apariția bătăturilor, un semn al purtării excesive a pantofilor și sandalelor cu toc este formarea calusurilor, acele zone de piele îngroșată, întărită și îngălbenită care se formează sub călcâi. "Purtarea tocurilor poatre duce la apariția bătăturilor și a calusurilor când se pune prea multă presiune pe talpă. Pot provoca probleme la îmbinarea degetului mare cu talpa, din cauza poziției nenaturale a degetelor în astfel de pantofi. Un alt semn ar fi scurtarea tendonului lui Achile și/sau a mușchiului gambei din cauza poziției înălțate a piciorului, ceea ce poate duce la durere și disconfort atunci când piciorul este întins", a explicat medicul.


Preferința pentru încălțămintea cu tocuri înalte este un element-cheie al garderobei ducesei de Sussex încă de când aceasta l-a cunoscut pe prințul Harry, notează Daily Mail. Înaintea turneului în Oceania, ea nu a purtat nicio pereche de încălțăminte fără toc în toate aparițiile publice, nici măcar la un eveniment sportiv din timpul vizitei de la Dublin.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro