Pactul secret pe care Hugh Jackman l-a făcut cu soția lui, cu 13 ani mai în vârstă

Vedete / 21.09.2018

Actorul în vârstă de 49 de ani a dezvăluit secretul care îl ajută să aibă o căsnicie solidă cu soția lui, Deborra-Lee Furness (62 de ani).

Unul dintre cei mai doriți bărbați din lume, Hugh Jackman ar fi putut avea o iubită tânără și sexy. Dar pentru actorul australian nu există altă femeie decât Deborra-Lee Furness, cu care este căsătorit de 22 de ani și alături de care este fericit. El a dezvăluit pentru revista Who că a făcut cu soția sa un "pact secret" care le-a întărit mariajul și îi ține foarte legați.

E o regulă simplă, de la care Hugh și Deborra nu se abat niciodată și care a funcționat perfect de fiecare dată - întotdeauna vorbesc înainte de a lua decizii importante care le pot afecta familia. "Când ne-am căsătorit, am făcut un pact că ne vom sfătui la fiecare punct de cotitură din viețile noastre și că ne vom gândi dacă ceva e bun sau rău pentru familia noastră", a declarat actorul.


Această înțelegere vizează și rolurile pe care starul le poate accepta sau nu, în funcție de impactul pe care îl pot avea asupra familiei sale: "Au fost ocazii în care am spus <<O, Doamne, filmul ăstra e așa și pe dincolo>>, iar foarte rar Deb s-a uitat la mine și mi-a zis <<Nu, nu e cel mai potrivit moment acum>>, iar ea e cel mai bun barometru pentru asta", a mărturisit el.

Actorul a precizat că soția lui îl susține foarte mult și este cel mai bun consilier pe care îl poate avea, amintind perioada în care ea a renunțat la șansa de a studia regia de film la Victorian College of the Arts pentru că el primise un rol în musicalul "Oklahoma", la Londra. Hugh a insistat atunci că mai bine stă cu familia în Australia pentru ca ea să poată urma cursurile, dar ea și-a sacrificat șansa pentru ca el să ia acel rol.


Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness s-au cunoscut în timpul filmărilor la serialul de televiziune "Correlli" și s-au căsătorit în 1996, la Melbourne. Ei au doi copii adoptați - Oscar, în vârtă de 18 ani, și Ava, de 13 ani.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro