Orlando Bloom a cheltuit 5 milioane de dolari pentru inelul de logodnă și își vinde vila cu 9 milioane
Bucătăria imensă adăpostește toată aparatura necesară, inclusiv un frigider generos pentru vinuri, dar și un bar la care Orlando a preferat să creeze un contrast cu scaune înalte din lemn, ca o continuare a podelei care conferă un aer cald interiorului dominat de albul rece.

Pe terasa din lemn se află o a doua masă mare, tot albă, la care pot sta șase persoane, iar într-un alt colț de găsește o măsuță joasă, cu o canapea de trei locuri și două fotolii.  


Casa mai are o garderobă imensă cu uși transparente, patru dormitoare luminoase cu ferestre din podea până aproape de tavan care se pot ridica, permițând accesul direct spre grădină, o baie amenajată în același stil deschis, cu multă lumină naturală, duș exterior, o piscină superbă și mult spațiu verde.

Cântăreaţa Katy Perry şi actorul Orlando Bloom s-au logodit de Valentine's Day, cei doi publicând online o fotografie în care apar împreună şi în care artista arată inelul pe care actorul i l-a dăruit. Relaţia lor a început în ianuarie 2016, Cei doi s-au despărțit în martie 2017, dar s-au împăcat după câteva luni, iar în decembrie 2017 au fost văzuți împreună într-o vacanță petrecută în Japonia. În februarie anul trecut, ei au confirmat că sunt din nou împreună.


Orlando Bloom a mai fost căsătorit în perioada 2010 - 2013 cu supermodelul Miranda Kerr, cu care are un fiu, Flynn, născut pe 6 ianuarie 2011. Katy Perry a fost căsătorită cu actorul de comedie Russell Brand în perioada 2010 - 2012.


Foto: Daily Mail, Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro