Olivia Steer, mesaj ciudat

 

Pedofilia este aspru pedepsită în toate statele civilizate din lume

Olivia Steer susţine campania pentru interzicerea căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex, dar face o asociere mai mult decât nepotrivită, sugerând că gay militează şi pentru legalizarea pedofiliei, o infracţiune care e pedepsită aspru în toate sistemele de drept din lumea civilizată. Vedeta are, în ultima vreme, tot mai multe ieşiri publice exagerate şi extremiste.
Olivia Steer, 38 de ani, e mama a doi copii şi e cea mai vocală personalitate ce susţine interzicerea vaccinurilor la nou-născuţi şi minori. Ea crede că acestea pot provoca autism, deşi nu există niciun studiu credibil care să susţină aşa ceva.

Olivia Steer e vegană, nu mănâncă lapte, brânzeturi, carne, ouă, peşte, ci numai plante, legume şi fructe nepreparate prin foc. Ea susţine că o astfel de dietă o face să se simtă mult mai bine.
Sora ei a murit de cancer în urmă cu câţiva ani, iar această tragedie din familia ei a determinat-o să-şi schimbe radical stilul de viaţă.
  • xyz, miercuri, 25.05.2016 21:57
    asta este

    Asta chiar nu are ce face, nu are nici o ocupatie? O plateste totusi cineva pentru ineptiile pe care le scoate? Papagalul de Moisexu nu are nimic de spus, nu stie sa-si tina vita in lat? Da' ce sa tina, ca de-aia e papagal. Se face singura de kkt....

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro