Olivia Steer, gafă pe Facebook: "Cancerul e ca norocul. Şi-l face omul cu mâna lui"
Divertisment · Vedete / 11.02.2014

Speriată de reacţiile stârnite, vedeta TV a şters repede mesajul, încercând să evite un scandal asemănător cu cel provocat de Mircea Solcanu.

Olivia Steer a comis o imprudenţă care ar putea s-o coste, cel puţin în privinţa imaginii. Ea a scris marţi, pe pagina sa de Facebook, un mesaj bizar: "Cancerul e ca norocul. Şi-l face omul cu mâna lui".

Adeptă recunoscută a regimului raw-vegan, vedeta de la Acasă TV a explicat în numeroase rânduri că alimentaţia modernă este nocivă pentru organism şi poate declanşa cancerul. Opinia ei, exprimată pe Facebook, a depăşit însă limita obişnuită, putând fi interpretată ca o ironie la adresa bolnavilor de cancer, iar valul de reacţii negative stârnit de mesajul ei a determinat-o să şteargă postarea, încercând să evite un scandal de amploarea celui în care a fost implicat Mircea Solcanu.


O "manevră" tardivă, întrucât jurnalistele Oana Dobre-Dimofte şi Nadina Câmpean, precum şi alte persoane publice din mediul online, o contestă vehement, scrie ziarul Click!.



Atitudinea prezentatoarei emisiunii "Doamne de poveste" este de neînţeles, cu atât mai mult cu cât sora ei a pierdut în 2010 lupta cu cancerul, lăsând în urmă un băieţel care acum are 9 ani, notează ziarul citat.

Fostul coleg al Oliviei, Mircea Solcanu, a plătit cu slujba pentru un mesaj foarte dur postat pe Facebook, în urmă cu două săptămâni. El le-a "urat" părinţilor copilului ucis de maidanezi să rămână şi fără al doilea copil, acuzându-i că se folosesc de această tragedie pentru a face rost de bani de la posturile de televiziune.


După reacţiile numeroase pe care le-a stârnit, Solcanu a şters mesajul, dar deja era prea târziu. În urma scandalului iscat, postul Acasă TV s-a dezis de poziţia acestuia şi în cele din urmă a reziliat contractul cu Solcanu.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro