Chris Martin pare decis să încerce o nouă relaţie după divorţul de Gwyneth Paltrow
Zvonurile despre relaţia dintre cele două vedete au luat amploare după ce fiica lui Melanie Griffith a fost văzută în backstage la un concert al trupei Coldplay în Buenos Aires. Un fan a surprins-o pe Dakota stând alături de echipa tehnică la unul dintre concertele trupei, o imagine care a devenit virală pe internet și a care a atras atenția asupra posibilului nou cuplu.

În martie 2014, Chris Martin și Gwyneth Paltrow luau prin surprindere pe toată lumea, anunțând că se despart, după o căsnicie de zece ani. De atunci, cei doi au păstrat o relație apropiată, dar au continuat demersurile pentru oficializarea separării şi au depus actele de divorţ în aprilie 2015. Divorţul lor a fost pronunțat în mai 2016. Ei au împreună doi copii, Apple, în vârstă de 13 ani, și Moses, de 11 ani.


De atunci, presa internaţională a scris că rockerul britanic a avut o relaţie cu actriţa Jennifer Lawrence, iar Gwyneth Paltrow, o relaţie cu Brad Falchuk, unul dintre creatorii serialului "Glee", cu care s-a şi logodit.

Dakota Johnson s-a despărţit în 2016 de interpretul britanic de rock Matthew Hitt, după o relaţie de doi ani. Actriţa şi modelul american este fiica renumiţilor actori Fiica actorilor Melanie Griffith şi Don Johnson. Ea s-a remarcat în filmul de acţiune cu accente comice "21 Jump Street - O adresă de pomină" (2012) şi în comedia romantică "Te mai măriţi cu mine?/ The Five-Year Engagement" (2012), devenind vedeta trilogiei erotice "Fifty Shades", ecranizarea volumului pentru adulţi care a ajuns cel mai rapid la pragul de 1 milion de exemplare vândute în format paperback.



Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro