16
O iubire imposibilă: La 13 ani de la moartea soției lui, Liam Neeson spune că s-a îndrăgostit de o femeie care este deja într-o relație
Divertisment · Vedete / 08.02.2022

Într-un interviu pentru emisiunea „Sunrise”, Liam Neeson a dezvăluit că s-a îndrăgostit de o femeie care din păcate nu era „disponibilă”, în timpul filmărilor din Australia.

Actorul în vârstă de 68 de ani, care nu și-a refăcut viața amoroasă după decesul soției sale, actrița Natasha Richardson, în urmă cu 13 ani, a petrecut câteva luni în Melbourne, Australia, pentru a lucra la filmul de acțiune „Blacklight”.

În ciuda faptului că filmările au avut loc în 2020, în perioada de izolare, actorul s-a îndrăgostit de o femeie, însă spune că aceasta era deja într-o relație.


Citește și: Iubirea a salvat-o. Lindsay Lohan s-a cumințit, a renunțat la petreceri și se pregătește de nuntă


„Mi-a plăcut Melbourne. Mi-a plăcut echipa noastră australiană, sunt muncitori fantastici”, a declarat starul din „Taken”, potrivit Daily Mail. „Mi-am făcut câțiva prieteni... m-am îndrăgostit, dar era luată”, a spus Liam zâmbind.


Gazdele emisiunii au fost surprinse de declarația actorului și chiar i-au rugat pe telespectatori să-i ajute să o identifice pe femeia misterioasă.

„Dacă o știți pe femeia implicată, mergeți pe pagina de Facebook. Dați-ne niște indicii!”, a spus David Koch, unul dintre cei doi prezentatori.

Soția lui Neeson, Natasha Richardson, a murit la vârsta de 45 de ani din cauza unei hemoragii intracraniene, la două zile după ce s-a lovit la cap în timpul unei lecții de schi din  Quebec, Canada, în anul 2009.


Într-un interviu din 2014, actorul a vorbit despre șocul suferit în urma pierderii soției sale. El și-a amintit că a ajuns la spital și i s-a spus că soția sa este în moarte cerebrală după accident.

„Era conectată la aparate... Am mers la ea și i-am spus că o iubesc. Noi doi făcusem un pact, că trebuie să deconectăm aparatele în cazul în care oricare dintre noi ajunge în stare vegetativă. A fost primul meu gând 'Tuburile astea trebuie să dispară. Ea nu mai este'”, a mărturisit actorul.


Într-o confesiune emoționantă, pentru RTE, din 2017, Liam Neeson a dezvăluit că i-a fost foarte greu să treacă peste acest impas: „Nu mă descurc fără să muncesc. N-am vrut, în special pentru băieții mei, să mă scufund în tristețe sau depresie”, a spus el.

Actorul a vorbit despre tristețea sfâșietoare care l-a cuprins, dar pe care a reușit să o îndepărteze: "Te lovește, e ca un val. Ai acest profund sentiment de instabilitate... Simți că-ți fuge pământul de sub picioare, apoi durerea trece și devine mai rară, dar uneori revine."

"Moartea ei n-a fost niciodată reală. E ca și cum n-ar fi fost. Sunt momente în care în locuința noastră din New York aud ușa deschizându-se, mai ales în primii ani de după... De fiecare dată când aud ușa cum se deschide, am senzația că o aud”, a continuat Neeson.


Liam Neeson și Natasha Richardson s-au căsătorit în 1994 și au împreună doi fii, Micheal și Daniel.

Actorul a vorbit foarte rar despre viața sa amoroasă de la decesul soției sale. În anul 2012 a pus capăt unei relații de doi ani cu editorul Freya St Johnston.

Un apropiat al cuplului a dezvăluit la acea vreme pentru Mail Online că Neeson a pus capăt relației pentru că voia să petreacă mai mult timp la New York, alături de copiii săi.

„Freya își dorește o relație serioasă, dar Liam simte că este prea devreme. Soția lui a murit în urmă cu trei ani și el își dorește ca lucrurile să evolueze lent”, a spus sursa la acea vreme.

Fanii actorului au fost entuziasmați în 2016, atunci când el a declarat că are o iubită „incredibil de faimoasă”. După ce declarațiile sale au devenit virale și toți voiau să descopere identitatea femeii, un reprezentant al starului a oferit câteva lămuriri.

„A glumit în timpul unei interviu pentru Irish Independent”, a spus purtătorul său de cuvânt.

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro