Nunțile anului. Vezi ce vedete și-au pus pirostriile în 2012!

Mădălina Drăghici și Ovidiu Pop, cununați de Cabral și Andreea Ibacka

Actriţa, cunoscută din telenovela "Iubire şi onoare", a făcut cununia civilă pe 12 iulie. Ceremonia religioasă a avut loc pe 21 iulie, la Biserica Elefterie din Capitală.

Slujba a fost oficiată de patru preoți, iar Mădălina și Ovidiu au fost foarte emoționați. După ce au ieșit din biserică, ei s-au pozat cu invitații și au eliberat mai mulți porumbei albi. Mireasa a purtat o rochie albă și lungă, cu un decolteu generos, realizată de Musat Studios. Mirele a optat pentru un smoching negru.

Petrecerea de nuntă s-a ţinut la complexul de lux "Ambasad'Or", din Otopeni, într-un cadru exotic, decorat cu multe orhidee. Cortul a fost decorat în mov şi alb şi a fost plin cu orhidee, iar invitaţii s-au desfătat cu bucate alese: somon, sărmăluţe, berbecuţ la proţap şi tort cu fructe.
Cei 120 de invitaţi ai cuplului s-au distrat până în zori.Printre aceștia s-au numărat și Diana Dumitrescu şi Mihai Petre, care au dansat pe rupte.

Potrivit Pro TV Magazin, Mădălina Drăghici şi Ovidiu au cheltuit cu nunta peste 25.000 de euro, dar au câştigat aproximativ 40.000 de euro.

  • madalina, luni, 24.12.2012 13:32
    rochii

    sunt divine foarte faine numai una nu imi place asa mult ca celelalte

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro