Niciun divorţ! Cum au sărbătorit David şi Victoria Beckham 19 ani de căsnicie

Vedete / 05.07.2018

După un val de zvonuri care anunţau divorţul lor, soţii Beckham au sărbătorit 19 ani de căsnicie. Ei au postat pe Instagram o imagine romantică.

Cele două staruri au avut o aniversare frumoasă marţi seară. Domnul şi doamna Beckham au sărbătorit împlinirea a 19 ani de la cel mai frumos moment din viaţa lor, un eveniment ultramediatizat atunci şi denumit de presa britanică "nunta secolului".

Cuplul a sărbătorit 19 ani de căsnicie cu o cină romantică. Într-o fotografie postată pe Instagram de Victoria Beckham, cei doi soţi îmbrăcaţi elegant, apar aşezaţi la o masă din grădina unui restaurant de lux. Fosta membră a trupei Spice Girls îşi ţine o mână peste cea a soţului care ţine un pahar de vin alb, un semn evident de iubire şi unitate al cuplului după o suită de speculaţii care anunţau divorţul lor. "19 ani!!! Te iubesc atât de mult", a scris Victoria lângă imaginea publicată.


La rândul lui, David a scris un mesaj pentru soţia lui: "19 ani ACUM... Pe vremea asta, acum 19 ani, eram îmbrăcat în roşu din cap până-n picioare... Aniversare fericită celei mai uimitoare soţii şi mame... Te iubesc."În aceeaşi zi, Victoria le-a arătat fanilor o mică parte din pregătirile sale pentru acest eveniment, adăugând câteva fotografii pe Instagram Stories. Într-una dintre acestea se vede un buchet de trandafiri, dăruit de mama lui David, Sandra, iar în alta - o sticlă de vin Château Lafite Rothschild din 1990. "Un vin special pentru o zi foarte specială", a scris ea.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro