Brad Pitt se teme că a ajuns la o vârstă la care se simte ca un "dinozaur" în lumea filmului
Acţiunea lungmetrajului "Once Upon a Time in Hollywood", scris şi regizat de Quentin Tarantino, are loc la finalul anilor 1960 şi este centrată pe un actor al cărui succes e aproape de domeniul trecutului (DiCaprio) şi dublura lui (Pitt). Coincidenţa face ca personajul lui DiCaprio, Rick Dalton, să fie vecin cu cel interpretat de Margot Robbie - Sharon Tate - starletă şi soţia lui Roman Polanski ucisă de secta lui Charles Manson.


Leonardo DiCaprio, Brad Pitt şi Margot Robbie au adus o parte din strălucirea Epocii de Aur de la Hollywood pe covorul roşu la Londra, la premiera de marţi a filmului "Once Upon a Time ... in Hollywood", cel mai recent lungmetraj semnat de Quentin Tarantino. Lor li s-a alăturat în Leicester Square şi faimosul regizor californian, care propune de această dată spectatorilor o întoarcere în timp până la sfârşitul aşa-numitei Epoci de Aur de la Hollywood, în Los Angeles-ul anului 1969, când un actor de mâna a doua, care a primit roluri în producţii de televiziune (Rick Dalton, interpretat de Leonardo DiCaprio), şi prietenul său, cascadorul Cliff Booth (Brad Pitt), încearcă încă să se facă remarcaţi la Hollywood.


"Once Upon a Time ... in Hollywood" a fost prezentat prima dată la Festivalul de Film de la Cannes în luna mai, unde a avut premiera în competiţia oficială a festivalului.

Pe lângă Margot Robbie - în rolul lui Sharon Tate, soţia actriţă a regizorului Roman Polanski, ucisă de adepţii criminalului Charles Manson în 1969, în timp ce era gravidă - din distribuţie mai fac parte numeroase vedete, printre care Damian Lewis, Dakota Fanning, Luke Perry şi Al Pacino.

Pelicula a avut încasări de 40 de milioane de dolari în box office-ul nord-american weekendul trecut, iar filmul va putea fi vizionat în cinematografele britanice începând din 14 august. Lungmetrajul va intra în cinematografele din România pe 16 august.



Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro