Motivul tragic pentru care Shannen Doherty nu a devenit niciodată mamă, deși și-a dorit cu toată ființa asta
Divertisment · Vedete / 13.06.2021

Shannen Doherty a împlinit 50 de ani pe 12 aprilie 2021. Actrița din „Beverly Hills, 90210” este căsătorită cu fotograful Kurt Iswarienko din 2011.

S-a luptat și a învins cancerul o dată și, în prezent, își luptă cu grație și optimism diagnosticului crunt primit anul trecut, în 2020, de cancer în stadiu terminal.

Doherty a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer de sân în 2015. Până în 2017, datorită tratamentelor făcute, boala ajunsese deja în remisie. Pe atunci deja avea 46 de ani, o vârstă la care trebuia să se gândească cserios dacă mai voia sau nu să aibă copii. Din nefericire,pe lângă vârsta matură, și tratamentele împotriva cancerului - chimioterapie, radiații și intervenții chirurgicale - i-au afectat foarte mult corpul.

Trei ani mai târziu, în 2020, viața i-a dat o nouă lovitură lui Doherty. Cancerul a revenit, direct în stadiu 4, metastatic - deja se răspândise dincolo de sâni și ganglionii limfatici. La acea vreme, ea a declarat într-un interviu pentru revista Elle că simte că îi mai rămâne mult mai mult timp de trăit decât ar lăsa de bănuit așa diagnostic cumpit. Shannen a fost și este o luptătoare și nu are nici până în ziua de azi intenția să renunțe la luptă și să lase cancerul să câștige.

Cu toate acestea, Doherty a trebuit să ia unele decizii cu greutate, printre care și aceea dacă va (sau ar putea) avea sau nu copii. Citește continuarea pe divahair.ro


Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro