Sursele citate de presa americană susțin că cei doi artiști vor mai sta împreună doar pe durata turneului lor comun
Beyonce și Jay Z nu au comentat informațiile despre mariajul lor. Solista a postat însă mai multe imagini pe conturile ei de Instagram și Tumblr, în care cei doi apar fericiți, bucurându-se de zilele lor bune, împreună cu fetița lor, Blue Ivy, în vârstă de doi ani și jumătate.

În urmă cu două luni, sora cântăreţei Beyonce, Solange Knowles, a fost filmată în timp ce l-a agresat pe Jay Z într-un ascensor, la sfârşitul petrecerii organizate după gala Met Ball, la New York.


Cei doi cântăreţi au dat ulterior publicităţii o declaraţie comună în care au afirmat: "Toate familiile au probleme, iar noi nu suntem diferiţi. Ne iubim şi, mai presus de orice, suntem o familie. Am trecut peste acest incident şi sperăm că toată lumea va face acelaşi lucru".

De asemenea, în presă au apărut informaţii conform cărora Jay Z ar fi avut o aventură cu cântăreaţa R&B Mya şi că acesta ar fi susţinut-o financiar pe solista în vârstă de 34 de ani.

Mya a colaborat cu rapperul în 2000, pentru înregistrarea melodiei "The Best of Me", iar, conform unei surse, aceasta "trăieşte de pe urma generozităţii lui Jay Z".



Foto: Hepta, Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro