Sophie Perry a publicat o imagine cu tatăl ei și le-a mulțumit celor care i-au trimis mesaje de susținere
Sophie a mai scris că apreciază sprijinul primit: "Nu pot să le răspund individual sutelor de mesaje frumoase scrise din inimă, dar le-am văzut și vă apreciez pe toți pentru că ne-ați transmis o stare pozitivă mie și familiei".

"Nu știu ce să spun sau ce să fac în această situație, e ceva pentru care nu te poate pregăti nicio lecție, mai ales când se întâmplă în văzul tuturor. Așa că vă sunt recunoscătoare pentru toată dragostea. Atât, vă mulțumesc în liniște", a mai scris Sophie Perry.


Dispariția prematură a starului a fost deplânsă de mulți actori de la Hollywood, printre care s-au numărat și foștii lui colegi cu care a lucrat la serialul "Beverly Hills, 90210". "Dragă Luke, am să mă gândesc cu căldură la momentele pe care le-am petrecut în ultimii 30 de ani. Călătoria ta să fie îmbogăţită de frumoasele suflete care au plecat înaintea ta, aşa cum ai făcut-o tu aici, pentru cei pe care i-ai lăsat în urmă".

Molly Ringwald, din "Riverdale", care a interpretat rolul fostei sale soţii în serial, a scris că vestea a întristat-o. "Îmi vei lipsi atât de mult, Luck Perry! Transmit dragostea mea către familie".


Charlie Sheen a scris și el pe o rețea de socializare: "Odihneşte-te în pace, prietene!. Prea devreme, Luke Perry".

Luke Perry s-a remarcat în seriale de televiziune şi filme - la începutul anilor 1980 - devenind celebru cu rolul Dylan din "90210". A continuat să joace, interpretând recent rolul tatălui lui Archie din producţia CW "Riverdale".

Ultimul film din cariera lui Luke Perry va fi viitoarea producție a lui Quentin Tarantino despre criminalul în serie Charles Manson "Once Upon a Time in Hollywood", la care actorul începuse filmările, și care va fi lansată în luna iulie.




Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro