PrinceMoartea lui Prince provoacă numeroase speculaţii. Raportul toxicologic va lămuri dacă acesta a decedat din cauza drogurilor sau a pastilelor
Pe de altă parte, Chris Gaither, bodyguard din 2012 al cântărețului, a calificat drept "minciuni"" informațiile referitoare la presupusa dependență de droguri a artistului. Într-un interviu pentru CNN, citat de Agerpres, el a subliniat că s-a aflat în preajma cântărețului perioade lungi de timp, mai ales în turnee. Chris Gaither, cunoscut sub numele de "Romeo", a spus că nu a remarcat nimic care să indice vreo dependență. El a menționat că se afla acasă când a aflat vestea tragică, prin telefon, cu câteva minute înainte ca știrea morții lui Prince să devină publică. Potrivit declarațiilor dale, artistul îi dăduse o pauză de o săptămână, lucru pe care obișnuia să îl facă atunci dorea să fie lăsat să se odihnească.


Gaither a mărturisit că, în cele trei săptămâni scurse de la deces, s-a simțit frustrat de toate comentariile privind presupusa dependență de droguri a artistului. Speculațiile au apărut odată cu aterizarea de urgență a avionului lui Prince la Moline, Illinois, cu șase zile înainte de moartea artistului. Surse anonime au declarat mass-media că Prince a fost tratat de o posibilă supradoză.

Gaither a spus că nu a remarcat vreo utilizare necorespunzătoare a medicamentelor în cei patru ani în care a fost garda de corp a lui Prince în deplasările sale în întreaga lume. "S-ar putea să fi avut o problemă pentru care a trebuit să meargă la medic și i s-a prescris ceva. Să fi abuzat însă de aceste lucruri, nu era un lucru care să-i stea în fire. Când era vorba de sănătate, era una din persoanele cele mai puternice", a încheiat Gaither.



Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro