Miley nu poate să de dezbare de marijuana. Acum spune că mama ei a făcut-o să fumeze iar
În urmă cu opt ani, cântăreața a fost surprinsă de o cameră video în timp ce se droga cu plante etnobotanice, împreună cu câţiva prieteni. Incidentul a avut loc în noiembrie 2010, în reşedinţa ei din Los Angeles, în timpul petrecerii sale aniversare. Miley Cyrus a împlinit 18 ani pe 23 noiembrie.
Într-o înregistrare video postată de TMZ, artista putea fi văzută în timp ce inhala fumul provenind dintr-un obiect din sticlă, înconjurată de câţiva prieteni.


Potrivit site-ului citat, fumul provenea de la un amestec de plante etnobotanice pe bază de salvie. Salvia, o plantă cu efecte halucinogene, poate fi cumpărată legal de către adulţi în statul american California.
În 2007, o asociaţie din California a iniţiat un proiect care urmărea introducerea salviei în aceeaşi clasă de susbtanţe halucinogene precum LSD şi marijuana. Deşi amendamentul a fost respins, autorităţile acestui stat american au decis să interzică vânzarea salviei către minori."Ok, acum voi deraia puţin", a spus Miley Cyrus, după ce aexpirat fumul inspirat. "Voi avea parte de o călătorie mică şiobraznică", a adăugat ea.


Recent, vedeta a declarat că încearcă să-și păstreze gândirea pozitivă deși și-a pierdut casa din Malibu, pe care o deținea cu logodnicul ei, Liam Hemsworth, în incendiul Woolsey care a devastat luna trecută localitatea californiană. "Sunt complet devastată de incendiile care îmi afectează comunitatea. Mă număr printre cei norocoşi. Animalele mele şi dragostea vieţii mele au scăpat tefere; asta e tot ceea ce contează acum. Casa mea nu mai rezistă, însă amintirile pe care le-am trăit cu familia şi prietenii sunt puternice. Sunt recunoscătoare pentru tot ce mi-a rămas", a scris pe Twitter vedeta americană, precizând că le transmite "dragostea şi recunoştinţa" sa tuturor pompierilor şi departamentului şerifului din Los Angeles.


În alt mesaj publicat pe reţeaua de socializare, Cyrus a oferit detalii despre donaţiile ce pot fi făcute mai multor organizaţii implicate în efortul de ajutorare în urma incendiilor.


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro