Mihai Gâdea, pus la zid de o ţară întreagă. Cine-l apără pe Julio Iglesias Jr?

Vedete / 19.05.2015

Mihai Gâdea şi emisiunea pe care o moderează la Antena 3 au ajuns, la sfârşitul săptămânii trecute, subiectul principal dezbătut de întreaga presă din România. Motivul? Moderatorul de la trustul deţinut de familia Voiculescu l-a pus pe Julio Iglesias Junior, care va susţine un concert în ţara noastră alături de tatăl său, să spună „Jos Băsescu“.

Imediat după emisiune, Mihai Gâdea a fost pus la zid de o ţară întreagă, iar echipa de management a artistului a dat un comunicat prin care anunţat că Julio Iglesias Junior nu cunoaşte limba română, iar când a spus „Jos Băsescu“ a crezut că este vorba de o replică de rămas bun, deoarece emisiunea de la Antena 3 era pe final. „Artistul nu şi-ar permite niciodată să vină la televiziune să spună, în cunoştinţă de cauză, 'Jos politicianul X' sau 'Jos politicianul Y'. Julio Iglesias Junior a venit în România şi a acceptat invitaţia de a participa la emisiune pentru a vorbi exclusiv de concertele pe care le va oferi în România alături de tatăl său, Julio Iglesias. Este absolut regretabil gestul Antenei 3, de care ne delimităm total pe această cale“, au spus managerii cântăreţului.


Comunicatul oferit presei din România de către managementul lui Julio Iglesias Junior a fost postat şi pe pagina oficială a lui Julio Iglesias, marele artist arătând astfel că nu este de acord cu ce se întâmplă în emisiunile din ţara noastră. Interesant este faptul că mesajul a fost scris în limba română, fiind dedicat în exclusivitate românilor.

Imediat, fanii din România ai artistului i-au răspuns acestuia în limba engleză, spaniolă şi română, cerându-şi scuze pentru gestul făcut de Mihai Gâdea. Potrivit celor de la Evenimentul Zilei, până sâmbătă, la ora 16.00, peste 4.000 de români de români au dat like-uri la comentariul marelui artist de pe pagina sa oficială de Facebook. Aproape 2.000 de persoane au redistribuit mesajul cântăreţului şi câteva sute de fani au lăsat comentarii.
  • Arici Pogonici, vineri, 22.05.2015 06:33
    M-am plictisit

    Cred ca m-am plictisit in asa hal de nu mai am ce spune

  • popa georgeta, miercuri, 20.05.2015 10:31
    mihai gadea

    acest magaroi care nu se mai satura sa-i linga picioarele lui Voiculescu,ar trebui sa-si fi dat seama ca acest om a venit in emisiune cu totul alt scop decat cel politic .Cum Gadea face politica de sant nu a facut altceva decat sa-l manipuleze pe saracul om,pentru a-si atinge obsesia murdara.

  • Clarvazatorul, marţi, 19.05.2015 23:23
    Domnul GADEA

    Cat de TEMBEL sa fii, Te bucuri ca BASESCU nu este INCA la PUSCARIE dupa ce a FURAT de la COPII, PENSIONARI si de la SANATATE!

  • civis rumanum sum, marţi, 19.05.2015 23:16
    Basisti ? :)))

    Pinochet n-a fost judecat pentru crimele lui. Pol Pot la fel. Basescu, neavând crime la activ precum astia nu va fi nici el. Holbati-va in continuare la ciutaci, ciuvici, badea, gâdea, ca de prostie nu se moare... da' parca doare capu' de la o vreme. Desigur, cine are. Cine nu, tot trage la haznale ! :)))

  • alexandra, marţi, 19.05.2015 22:54
    sfarsitul lui gadea

    acest obsedat basist va sfarsi cu propriile orori!

  • sandu, marţi, 19.05.2015 22:43
    Este jalnica "epoca" ce o traim !

    Foarte multi se arunca asupra lui M Gadea, la fel de multi sunt cei care in mod inconstient sunt de aceeasi opinie cu acest Gadea, dar majoritatea sunt blocati de o ura de neimaginat. Nu as fi crezut, la sfarsitul anului 1989, ca se va putea crea vre-odata in Romania o forta massmedia de manipulare si intoxicare mai puternica decat TVR-ul de inainte de (referinta) 1989. Acest Voiculescu ce unii il adora iar altii il contesta, a creat un imperiu media ce are ca scop evident de manipulare a oamenilor spre a putea fi dominati de "cineva". Nu este nimic nou in lume, noua este doar forta si consecventa cu care se actioneaza. Gadea, Badea, Ciuvica, , si toata gasca de "lingai" constiuie o veriga a acestei manipulari complexe. Daca nu era Basescu, el ar fi fost creat fiindca aveau nevoie de asa ceva. Durerea cea mare este ca se lucreaza si in "exterior". Se urmaresc tot felul de festivaluri, manivestari internationale, evenimente in care se implica trustul INTACT, dar nu in nume propriu ce in numele " ... POPORULUI ROMAN". Cine le confera lor acest drept (?!?) , ... nu se va sti niciodata dar scopul este clar. Trustul INTACT, prin aceasta jalnica televiziune ce o intituleaza antena3, determina o degradare morala continua (si sigura) a romanilor. Pentru aceasta au un "profesionalism" de care i-ar invidia orice politruc de-al lui Ceausescu. Tind sa cred ca totul este un blestem asupra poporului roman si nu vrem prin nimic sa iesim din ghearele acestuia. Poate nu va fi asa !

  • jrei, marţi, 19.05.2015 22:26
    Pus la zid ?

    A fost pus la zid de o ţară ? Pe cînd va fi pus cu adevărat la zid, pentru execuţie ? Mă ofer să-i trag un glonţ în cap acestui măscărici ordinar. Executaţi-l odată !

  • Gâdea, marţi, 19.05.2015 21:51
    Gâdea si Varanu

    Au devorat ciolanu Si au distrus țăranu..cel naiv si pomanagiu.

  • W, marţi, 19.05.2015 20:58
    Gadea raspopitu'-limba Varanului

    Haznaua 3 = Instrumentul de dezbinare a romanilor in interesul borfasilor ,tradatorilor si dusmanilor Romaniei.

  • mihai, marţi, 19.05.2015 20:01
    cna

    Un comunist penal, urmas al Suzanei Gadea.

  • Petru, marţi, 19.05.2015 19:37
    basau trebuie sa intre la parnaie

    Dragi basisti, vom vorbi de basau atat timp cat e in libertate. Dupa ce intra la parnaie pe viata, nu vom mai vorbi public. Le vom povesti nepotilor prin ce perioada neagra a trecut Romania sub domnia dictatorului.

  • Raul, marţi, 19.05.2015 18:50
    Gadea

    Pentru cei care nu stiu, gade este sinonim cu calau. De data aceasta a reusit sa se execute pe sine. Toti oamenii care mai detin usoare urme de bun simt, i-au scos programul din grila pe care o urmaresc. Restul nu conteaza.

  • George, marţi, 19.05.2015 18:13
    Mihai Gâdea, pus la zid de o ţară întreagă. Cine-l apără pe Julio Iglesias Jr?

    Din folclorul cărui popor, Gâdea, dragă! „Avându-l invitat pe Julio Iglesias Jr, am folosit două strigături din folclorul urban.“, a fost mesajul prin care a încercat să se apere Gâdea.

  • gica, contra, marţi, 19.05.2015 17:40
    romanii=pacalici si fraieri

    cat timp o sa inghititi, dragi compatrioti, scalambaielile basistilor?! va vad, in continuare, ca pe niste oameni plecati, pe alte meleaguri ca sa nu zic altceva! va mai autoumiliti mult? va mai plangeti mult? de ce nu va faceti dreptate? de mergeti ca mielul la taiere? toti basistii au sarit la Gadea iar voi suportati mizeriile astea? atunci va meritati soarta!

  • Paul, marţi, 19.05.2015 17:36
    Base

    "Jos Basescu!" Jos DE UNDE, mister Gadea? Mai e Base in vreo functie publica si stii numai tu??? Te-as sfatui sa te mai uiti la tv, ai ramas in urma cu stirile, dar tu esti mai mult de cealalta parte a baricadei... pardon, ecranului ...

  • Diana, marţi, 19.05.2015 17:05
    Mihai Gadea

    Cat despre sintagma ,,o tara intreaga'' trebuie rectificata si inlocuita cu urmatoarea: ,,Cativa basisti foarte activi si bine platiti din banul public ciordit de gasca chiorului'' Chiar dupa matematica voastra nu iese nici 0,5 la suta. Grea matematica asta... Sau alte interese?

  • Diana, marţi, 19.05.2015 17:01
    Da' multi Basinisti mai sunt... sau... putini da' bine platiti din banii furati de la buget?

    ??? Desfintati ANTENA 3!!! Prea a scos la vedere hotiile marilor mafihoti de rang I ai tarii!!!

  • io, marţi, 19.05.2015 16:48
    ipocrizia basista

    o tara intreaga urla ca televiziunile basiste sa-si plateasca DATORIILE DE ZECI DE MILIOANE DE EURO catre stat ! restul sunt basini basiste ! ma doare fix in c.r de miorlaiturile ipocrite ....ce sa zic, nu mai pot basistii de dragul lui Iglesias, romanii cred in Biserica, Pompieri si Iglesias ! :)))) Platiti-va, bah, dracului, taxele la stat, CERSETORI BASISTI !

  • Nikk, marţi, 19.05.2015 16:42
    Yamo!

    Ti-am numarat multe pseudonime ale aceluiasi ins.Raspuns: nu e nimeni ofticat de ''ratingurile'' A3 care sunt evident contrafacute de CANTAR.Sa vazut si la alegeri ca ''ratingurile'' A3 n-au valorat nici cat o ceapa degerata fatza de interventia internautilor...Dar poate n-ati observat ca cu cat denigrati mai mult....cu atat castiga ''ceilalti''....Spor la treaba si denigrari deci....Ajutor mai mare decat il faci tu pentru democratie nu exista! Faci oamenii sa inteleaga ca derbedeii doar atat stiu: sa se masturbeze in public....pe bani.

  • Nikk, marţi, 19.05.2015 16:35
    Mai Nelutule...

    Dar cate pseudonime ai baiatule? Aceeasi Marie cu alte palarii?

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro