Mihaela Rădulescu, scandal pe Facebook pentru un iaurt expirat
Divertisment · Vedete / 18.03.2014

Vedeta a postat o poză cu micul ei dejun sănătos, care includea și un iaurt cu termenul de valabilitate depășit de trei zile. A urmat un schimb de replici savuros cu admiratorii ei.

Mihaela Rădulescu a scris pe pagina sa despre cât de mult ţine la momentul micului dejun, pe care şi-l pregăteşte cu atenție şi care îi oferă energie suficientă pentru întreaga zi. "Primul, în fiecare dimineaţă... Amestec de senzaţii, fiori de plăcere şi valuri de energie după, .... care-mi trezesc mereu aceeaşi poftă pentru a doua zi... Şi nu e vorba de vreun bărbat !:))))))) Începeţi lista de treburi zilnice cu voi înşivă. Mic dejun cât mai sănătos, sport măcar 15 minute şi duş, spălat pe dinţi şi pe creier, de gânduri negre sau meschine:). S-aveţi o zi frumoasă!"

, a scris vedeta.



După ce a postat fotografia cu masa ei de dimineață, Mihaela a primit foarte multe comentarii, cele mai multe pozitive, precum "Mic dejunul campionilor", dar şi unele negative, precum care "product placement", scrie site-ul dailybusiness.ro.

Cineva a fost însă destul de vigilent, observând un detaliu care i-a scăpat vedetei: "Activia ta a expirat săptămâna trecută, vineri pe 14.03. Te admir pentru forma excelenţă şi parteneriatul cu Danone, however, Activia cu fructe e plin de coloranţi şi zero nutrienţi!!! Toţi nutriţioniştii recomandă iaurtul simplu, iar tu ştii asta fff bine şi nu cred că îl foloseşti pe cel din poză! O zi minunată!"

. Mesajul a strâns imediat peste 50 de like-uri.



"Poftă bună! Fără iaurturi 0%, nu sunt sănătoase, fără iaurturi cu fructe sunt pline de coloranţi, nu cred că un nutriţionist recomandă acest mic dejun şi cred că ai slăbit cam mult...", i-a scris altcineva.

Deranjată de tonul critic al comentariilor, Mihaela Rădulescu a reacționat: "Sunteţi mai informaţi decât oamenii de ştiinţă, dragilor. Bănuiesc că iaurtul e pasiunea voastră, nu zvonistica de maidan. Sunt convinsă că vă petreceţi timpul liber, tot în laboratoare şi că vieţile voastre sunt perfecte, cap-coadă şi mai ales, coadă-cap.:))). Zău, mai terminaţi cu prostiile şi mâncaţi sănătos. Inclusiv iaurtul ACTIVIA da, exact Activia e pe lista de alimente sănătoase",

a scris ea. "Am slăbit prea mult? Judecaţi tot după studiile din laboratorul personal?! Că mi se pare că sunteţi fană şunci şi colăcei. Iar eu nu-i am, îmi cer scuze. Doamne, de-aia nu reuşiţi să aveţi vieţi frumoase, priviri senine şi suflete bogate, pentru că răutăţile, comentariile maliţioase şi aşa-zisa <<ştiinţă>> din capul vostru sunt imposibil de eliminat. Mai încercaţi, doamnelor, e tare păcat să vă pierdeţi tinereţea, energia, timpul cu răutăţi. Încercaţi bunătatea şi curiozitatea, funcţionează mai bine decât orice mizerie pe care o scoateţi pe gură şi mai eficient decât toate tâmpeniile pe care credeţi că le ştiţi că nişte oracole:)))"
, a adăugat vedeta.

Ea a precizat că nu a făcut publicitate mascată și că obișnuiește să scrie sincer pe pagina sa tot ceea ce dorește: "Vorbesc despre iaurt cu mult timp înainte să-i fac reclamă şi oficial, iar gemul încă nu m-a contactat:))). Vorbesc cu sinceritate despre ce consum şi ce-mi place, nu scrie în contractul meu cu nicio firmă că trebuie să postez ceva pe FB şi nici nu primesc vreun bonus dacă o fac. Belive it or not, asta e realitatea. Iar eu nu-mi permit să mint public, de vreo 17 ani...".

O admiratoare a vedetei i-a explicat însă cu argumente că nu trebuie să se simtă ofensată pentru că alte persoane își spun deschis părerile: "Mihaela, nu trebuie să te superi dacă cineva îşi spune punctul de vedere. Până la urmă, cei sau cele care ţi-au spus că produsul Activia nu e sănătos sau că ai slăbit puţin cam mult nu ţi-au vorbit urat etc... pur şi simplu au opinat... Înţeleg că este pagina ta de Facebook şi ne-ai acceptat ca prieteni, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să aprobăm tot ce vedem şi auzim, putem avea opinii diferite, putem să discutăm pe marginea unui subiect (evident într o manieră frumoasă)... Şi da,fiecare este liber să consume ce doreşte, dar Activia mai ales cel cu fructe... etc... este f f f nesănătos, plin de E-uri şi coloranţi... conţine foarte mult zahăr... Acest lucru a fost precizat de specialişti, medici nutriţionişti etc... În altă ordine de idei, te admir mult, arăţi foarte bine...".

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro