Mickey RourkeMickey Rourke, fostul sex-simbol din "9 săptămâni şi jumătate", iubeşte un bărbat
Schimbarea orientării sexuale a actorului american este surprinzătoare. Mickey a fost căsătorit cu Debra Feuer, din 1981 până în 1989, şi cu Carré Otis, din 1992 până în 1998, dar a mai avut şi alte relaţii cu nume sonore, printre care s-au numărat Terry Farrell şi Alicia Douvall.

Faimos pentru look-ul său masculin, de " tip dur", Mickey ajunsese la un moment dat o epavă, cu chipul malformat de loviturile încasate în ring, dar şi de operaţiile estetice, şi cu corpul răvăşit de steroizi şi de dependenţa de alcool şi droguri. Actorul s-a antrenat ca boxer amator în tinereţe şi a revenit în ring în anii 1990, pentru trei ani, putându-se lăuda cu o serie de opt meciuri fără nicio înfrângere.

Rourke a renunţat să mai boxeze în urma unor răni la faţă, pentru care a trebuit să sufere mai multe intervenţii chirurgicale.
După retragerea din box, el nu şi-a mai găsit locul nici în industria filmului; Rourke nu mai prindea roluri din cauza aspectului fizic şi căzuse în patima alcoolului.

În noiembrie 2014, Mickey Rourke a revenit în ringul de box după peste 20 de ani, înfruntându-l, la Moscova, pe Elliot Seymour, un sportiv cu 33 de ani mai tânăr, pe care l-a învins după numai două runde. A fost prima partidă de box a lui Mickey Rourke, la peste 20 de ani de la momentul în care el a decis să renunţe la acest sport şi să se concentreze mai mult pe cariera sa cinematografică, jucând în filme ca "Luptătorul/The Wrestler" şi "Eroi de sacrificiu/The Expendables".


Mickey Rourke şi-a început cariera de actor în anii '70 şi a câştigat rapid aprecieri masive din partea criticilor pentru interpretările sale din "Dorinţa" şi "Jocurile Mafiei". În special în Europa, el a atras atenţia publicului prin personalitatea sa rebelă şi comportamentul său turbulent, notează Mediafax.

În 1991, Rourke s-a lăsat de actorie pentru a deveni pugilist profesionist, însă s-a retras după doar patru ani. După câteva roluri secundare, el a reuşit una dintre cele mai impresionante reveniri pe marele ecran din istoria cinematografiei, cu rolul din drama "Luptătorul", care i-a adus un Glob de Aur pentru cel mai bun actor, un premiu BAFTA şi prima nominalizare la Oscar, în 2009.



Foto: Hepta, Daily Mail
  • Alina, vineri, 30.09.2016 16:10
    O lume nebuna, nebuna, nebuna

    SUA - tara tuturor nebuniilor!

  • paul, vineri, 30.09.2016 16:01
    comentariu

    E bisexual, si?

  • Daniel Bărbulescu, vineri, 30.09.2016 09:30
    Remarcă nevinovată

    ...Debil mintal !

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro