Mickey Rourke își hrănește câinele cu furculița, la cafenea: „Una mie, una ție“

Vedete / 12.11.2018

Starul a fost fotografiat la o cafenea din Los Angeles unde a cerut un scaun înalt pentru copii și și-a hrănit cățelul cu furculița.

Câinele e cel mai bun prieten al omului, dar și Mickey Rourke e cel mai bun amic al animalului său de companie. Actorul și-a luat sâmbătă cățelul, un Pomeranian simpatic pe care l-a numit Number One, și a mers să mănânce la o cafenea din Los Angeles. Accesul cu animale de companie este interzis înăuntru, dar este permisă servirea afară, așa că actorul a cerut un scaun înalt, folosit de regulă pentru copii mici, și și-a așezat cățelul pe el.

Îmbrăcat lejer, cu pantaloni negri sport, largi, un tricou negru care nu-i masca burta și o jachetă de acceași culoare, starul purta ochelari de soare și a stat picior peste picior la masă, în compania unui prieten. El și-a hrănit răbdător cățelul, cu furculița, după metoda: "una mie, una ție", relatează
Daily Mail.

Mickey Rourke este un mare iubitor de câini. În 2015, el și-a tatuat pe braț numele fostului companion patruped, Jaw, pe braț. Actorul și-a tatuat și mesajul "Guapo Siempre/Mereu frumos".

În același an, Mickey Rourke a dezvăluit că Beau Jack, câinele său, l-a împiedicat să se sinucidă. "Am trecut printr-o perioadă foarte grea. Îmi făceam rău singur și stăteam și o zi în baie. Nu mai suportam și am luat arma. Mă gândeam pe care parte a capului s-o lipesc și câinele meu, Beau Jack, a început să latre. M-am uitat la el, el se uita la mine și parcă mi-a spus cu ochii lui: <<Cine o să aibă grijă de mine?>>. Și m-a făcut să pun arma jos. Eram gata să mă duc", a mărturisit starul pentru Page Six.


Fascinația lui Mickey pentru câini a apărut după ce a primit unul de la a doua sa soție, Carré Otis, de care a divorțat în 1998. De atunci, el a spus de mai multe ori că renașterea carierei sale se datorează câinilor. Jack, un chihuahua alb, a apărut în filmul lui din 2003, "Once Upon a Time in Mexico". În timpul discursului de la gala Globurilor de Aur din 2009, unde a fost premiat pentru rolul său din "The Wrestler/Luptătorul", Rourke le-a mulțumit câinilor săi.  

Actorul are acum patru câini. Loki, chihuahua despre care spunea că este "viața lui", a murit la vârsta de 18 ani în brațele lui, la o lună după ce el i-a mulțumit public că l-a împiedicat să se sinucidă.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro