Cele patru generații ale familiei Douglas s-au strâns la masă duminică
Cameron a fost eliberat în 2016, iar un an mai târziu a devenit tată. După ieșirea din penitenciar, Cameron a dezvăluit că tatăl său și mama vitregă, Catherine Zeta-Jones, nu l-au abandonat niciodată. "Familia nu m-a abandonat niciodată, nici măcar pentru o secundă. Catherine vine din Țara Galilor și și-a croit drumul spre vârf cu talent și determinare. Niciodată nu se lasă și nu m-a abandonat. Dragostea familiei mele m-a ajutat să trec prin cele mai grele zile", a spus el.


La masa de duminică au venit și frații lui Michael, Peter (63 de ani) și Joel, precum și fiul lui Peter, Jason (16 ani).

Kelsey a scris alături de o fotografie: "O masă cu figuri puternice, foame mare și dragoste pentru atenție (...) - pozele de familie sunt tari."

La rândul său, Cameron a scris lângă imaginea pe care a postat-o: #Familyfirst, alături de trei inimioare.

Michael Douglas și Zeta-Jones își vor sărbători în acest an a 19-a aniversare a căsniciei lor. Cei doi s-au cunoscut la festivalul de film, Deauville, în august 1998. Actorul Danny DeVito le-a făcut cunoștință. Ei au devenit părinții lui Dylan în august 2000, iar trei luni mai târziu, în noiembrie 2000, cei doi actori s-au căsătorit la New York, după finalizarea divorțului lui Michael Douglas de prima lui soție, Diandra. Fiica lor, Carys, a venit pe lume în aprilie 2003.




Foto: Hepta, Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro