Melanie Griffith vrea să-și șteargă tatuajul cu numele lui Banderas. Îl va înlocui cu o înjurătură!

Vedete / 19.09.2014

După divorț, actrița în vârstă de 57 de ani are un mesaj clar pentru fostul soț: ea e hotărîtă să scape de tatuajul cu "Antonio" și să-și scrie pe braț un "Fuck you!" îndârjit.

Melanie n-a renunţat încă la tatuajul cu prenumele lui Banderas. Dar asta nu înseamnă că-l mai iubeşte. Dimpotrivă! Ea e atât de hotărîtă să scape de literele de pe braţ, încât vrea ca imediat după ce le şterge să-şi facă alt tatuaj, cu un mesaj foarte clar.

Îmbrăcată cu un top negru şi iegări trei sferturi mulaţi, actriţa în vârstă de 57 de ani a fost fotografiată miercuri, în timp ce ieşea de la sala de fitness, în Beverly Hills. Vedeta a renunţat la machiaj, preferând protecţia ochelarilor de soare, şi era încălţată cu ghete negre. Renunţând la mânecile lungi, ea a lăsat la vedere tatuajul cu numele fostului soţ, inscripţionat pe braţul drept.


Presa a anunţat că Melanie a renunţat la tatuajul care-i amintea de Banderas, după ce în luna iunie ea a fost văzută ieşind dintr-un salon de profil. Potrivit ziarului britanic Daily Mail, nu este clar dacă ea a mers atunci la o simplă consultaţie sau dacă a făcut doar o şedinţă de ştergere a tatuajului.

În luna iunie, Melanie Griffith şi-a făcut apariţia pe covorul roşu al Festivalului de film de la Taormina, Italia, îmbrăcată într-o rochie fără mâneci care i-a dezgolit braţele, fotografii prezenţi remarcând că numele "Antonio", tatuat în interiorul unei inimi pe antebraţul drept al actriţei, fusese îndepărtat. Ulterior s-a dovedit că numele soţului său fusese acoperit cu un strat gros de fond de ten.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro