Megan Fox, mamă şi sex-simbol. Vedeta arată senzaţional după trei naşteri

Vedete / 21.08.2017

Actriţa a pozat pentru campania de promovare a unei colecţii de lenjerie, demonstrând că nu degeaba a fost desemnată cândva cea mai sexy femeie din lume.

Nu-i greu de înţeles cum şi-a câştigat Megan Fox această reputaţie, când vezi pozele de la ultima campanie de promovare a liniei de lenjerie Frederick's of Hollywood. Actriţa în vârstă de 30 de ani a pozat în mai multe ipostaze sexy, într-o sesiune desfăşurată în Hollywood Hills, din care fotografa Ellen Von Unwerth a scos o mulţime de cadre provocatoare.

La doar câteva luni de la venirea pe lume a celui de-al treilea său copil, vedeta a pozat într-un neglijeu negru din dantelă care îi scotea corpul în evidenţă, dar şi într-un body din plastic cu fermoar care o făcea extrem de sexy.


În toate imaginile, Megan Fox inspiră un sex-appeal de nestăvilit, ca la 20 de ani, demonstrându-şi din plin calităţile pentru care a fost desemnată, de revista Maxim, cea mai frumoasă femeie din lume.

În septembrie anul trecut, actriţa a semnat un nou contract cu brandul de lenjerie intimă Frederick’s of Hollywood, devenind ambasador, acţionar şi partener creativ al acestei mărci. "Am fost mai rezervată în trecut în a lucra cu branduri pentru că e multă politică în spatele lor şi contează dacă îţi legi numele şi imaginea de aşa ceva. Dar oferindu-mi o parte din companie şi un post creativ, mi s-a dat ocazia de a fi pasionată de ceea ce promovez", a spus ea.


Vedeta a creat o parte dintr-o colecţie pentru companie, dar a participat şi la câteva prezentări, ca model, relatează Daily Mail. Megan a mai participat la campanii pentru Giorgio Armani Beauty, Armani Jeans şi Avon.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro