Matt McConaughey, un star fără ifose: actorul este foarte iubit de studenți
Actorul a câștigat respectul tuturor pentru plăcerea cu care lucrează cu studenții, dar și pentru că îi ajută și după cursuri. "Are o pasiune pentru predare și pentru tot ce ține de cinema, asta e palpabil, te cucerește", a explicat Noah Isenberg, directorul facultății de Radio-Televiziune-Film de la University of Texas.

Matthew Mcconaughey are din 1993 o diplomă în Film. El a devenit cunoscut în acel an, după rolul din comedia "Marea ameţeală/ Dazed and Confused", construindu-şi ulterior o carieră strălucitoare la Hollywood, cu roluri ca cele din filmele "Eu cu cine mă mărit?/ The Wedding Planner", "Cum să scapi de un tip în 10 zile/ How To Lose A Guy In 10 Days", "Sahara" şi "Aurul nebunilor/ Fool's Gold".

Actorul american a putut fi văzut în 2009 pe marile ecrane în comedia romantică "Fantomele fostelor iubite/ Ghost of Girlfriends Past" şi a jucat rolul principal în drama "The Lincoln Lawyer", care a avut premiera în 2011.

În ultimii ani, actorul american s-a remarcat în serialul "True Detective" şi în filmele "Băiatul cu ziarele/ The Paperboy" şi "Mike meseriaşu'/ Magic Mike", iar printre cele mai recente roluri ale sale se numără cele din "Dallas Buyers Club", de Jean-Marc Vallée, care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, "Lupul de pe Wall Street" şi "Interstellar".


Starul s-a căsătorit cu modelul brazilian și vedeta de televiziune Camila Alves pe 9 iunie 2012. Cei doi s-au cunoscut în 2007 şi au trei copii.


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro