Mariah Carey şi-a speriat iubitul miliardar cu cheltuielile ei

Vedete / 28.10.2016

Miliardarul australian James Packer a părăsit-o pe Mariah Carey după aproape un an de la logodna cuplului, din cauza ”cheltuielilor extravagante” ale acesteia şi a faptului că interpreta americană a acceptat să apară într-un reality-show, potrivit unor surse citate de presa internaţională.

Revista australiană Woman’s Day afirmă că mogulul australian, în vârstă de 49 de ani, a luat decizia de a despărţi de Mariah Carey din cauza reality-show-ului ”Mariah’s World” şi a stilului de viaţă exorbitant adoptat de diva americană, relatează News.ro.

”Totul s-a terminat”, a dezvăluit un prieten al miliardarului australian. ”James avea deja rezerve foarte mari faţă de noul reality-show al lui Mariah şi faţă de faptul că ea părea să fie dispusă să prezinte vieţile lor în faţa lumii întregi”, a adăugat aceeaşi sursă.


Potrivit aceleiaşi reviste, James Packer i-a permis cântăreţei Mariah Carey, în vârstă de 46 de ani, să păstreze inelul de logodnă - cu un diament în valoare de 10 milioane de dolari - pe care i l-a oferit la o petrecere privată organizată la New York în luna ianuarie, după o relaţie de 12 luni.

Potrivit altor surse, familia lui James Packer nu ar fi aprobat relaţia celor doi, iar Mariah Carey a refuzat să asiste la petrecerea organizată cu ocazia celei de-a 50-a aniversări a lui Gretel, sora cea mare a lui James, organizată la Sydney, în urmă cu câteva luni.


”Atunci când ea a refuzat să meargă în Australia la petrecerea organizată de ziua de naştere a lui Gretel, a apărut multă tensiune în familie. Mama lui ura să audă numele ei, iar prietenii apropiaţi ai lui James nu au crezut niciodată că ei se vor căsători”, a dezvăluit o sursă.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro