Mariah Carey s-a despărţit de inelul foarte scump cu diamant pe care l-a primit de la fostul iubit
Cei doi s-au despărţit în octombrie 2016, după ce James, care a mai fost căsătorit de două ori, nu a fost de acord cu apariţia solistei într-un reality show. "Totul s-a terminat”, a dezvăluit un prieten al miliardarului australian. "James avea deja rezerve foarte mari faţă de noul reality-show al lui Mariah şi faţă de faptul că ea părea să fie dispusă să prezinte vieţile lor în faţa lumii întregi", a adăugat aceeaşi sursă.


Alte surse au sugerat că stilul cheltuitor al vedetei l-a îngrijorat pe miliardarul Packer: "James este foarte generos, însă Mariah duce cheltuielile la un cu totul alt nivel".

James Packer i-a permis atunci cântăreţei să păstreze inelul de logodnă cu diamant pe care i l-a oferit la o petrecere privată organizată la New York, după un an de relaţie. Ulterior, miliardarul a declarat pentru ziarul The Australian că scurta lor relaţie a fost o greşeală pentru amândoi.

După despărţirea de Packer, Mariah Carey a început relaţia cu actualul ei iubit, fostul dansator Brian Tanaka, în vârstă de 35 de ani.


Artista a fost căsătorită cu producătorul muzical Tommy Mottola, în perioada 1993 - 1997, şi cu rapperul Nick Cannon, în perioada 2008 - 2015. Mariah Carey şi Nick Cannon au împreună doi copii, gemenii Moroccan şi Monroe, care s-au născut pe 30 aprilie 2011.


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro