16
Margot Robbie este însărcinată. Actrița și soțul ei, Tom Ackerley, așteaptă primul lor copil
Divertisment · Vedete / 08.07.2024

Margot Robbie, în vârstă de 34 de ani, și soțul ei, Tom Ackerley, așteaptă primul lor copil.

Mai multe surse au confirmat pentru People că actrița din Barbie este însărcinată. Acesta va fi primul copil pentru Robbie și soțul ei, Tom Ackerley.

Vestea vine după ce recent au apărut fotografii ale paparazzilor cu cei doi aflați în vacanță în Lacul Como, cu Robbie afișându-și burtica într-un crop top.

Vedeta "Barbie" și soțul ei regizor sunt căsătoriți din 2016


Robbie și Ackerley, în vârstă de 34 de ani, s-au întâlnit pentru prima dată în 2013 pe platoul de filmare al dramei din Al Doilea Război Mondial Suite Française, unde el era asistent de regie, iar ea se afla în fața camerei.  



Apoi s-au căsătorit în decembrie 2016 în timpul unei ceremonii private în golful Byron din Australia. Cei doi nu și-au anunțat niciodată logodna înainte de nuntă.

Margot Robbie și Tom Ackerley fac o echipă grozavă

 

Robbi și Ackerley au fost mai întâi prieteni și au lucrat împreună la compania de producție LuckyChap într-o echipă de producție de patru persoane care o include și pe prietena din copilărie a lui Robbie, Sophia Kerr și Josey McNamara.

Compania a produs mai multe filme și seriale de televiziune, printre care I, Tonya, Birds of Prey și Barbie, în toate jucând Robbie.






Sursă: people/ eonline/ vogue
Foto: hepta

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro