RoccoFiul Madonnei, un adolescent rebel, seamănă mult cu tatăl lui, regizorul britanic Guy Ritchie
Un purtător de cuvânt al instanţelor de judecată New York State a declarat că Madoona şi Ritchie au ajuns la un acord asupra custodiei fiului Rocco, dar nu a dezvăluit cui i-a fost încredinţat adolescentul.

Peter Bronstein, avocatul lui Ritchie a declarat că Rocco va continua să trăiască cu tatăl său în Londra. Avocaţii Madonnei nu au comentat decizia până în acest moment.

Un judecător din New York a somat cele două părţi să găsească o soluţie amiabilă pentru bătălia pentru custodie înainte de a se reîntoarce în instanţă, în iunie 2016, şi se pare că fostul cuplu a ţinut cont de sfatul instanţei - Guy a fost văzut venind cu o sticlă de vin la casa Madonnei, în timp ce cântăreaţa se afla în Londra în aprilie.


Madonna a fost căsătorită de două ori, prima oară cu actorul american Sean Penn, iar apoi cu regizorul Guy Ritchie. Madonna şi Guy, care s-a recăsătorit anul trecut, au divorţat în 2008, după un mariaj de opt ani. Rocco este singurul lor copil împreună.
Madonna mai are o fiică, Lourdes Leon, cu fostul ei antrenor personal, Carlos Leon, şi doi copii adoptaţi, Davis şi Mercy, ambii din Malawi.

Guy Ritchie, regizorul fimului din 2009 "Sherlock Holmes", s-a recăsătorit în 2015 cu modelul britanic Jacqui Ainsley. Ritchie este şi scenarist şi producător britanic. El a regizat mai multe filme de succes, în câteva din acestea în rolul principal fiind distribuit acelaşi actor, Jason Statham: "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" (1998), "Snatch" (2000), "Swept Away" (2002), "Revolver" (2005), "RocknRolla" (2008), "Sherlock Holmes" (2009) şi "Sherlock Holmes: A Game of Shadows" (2011).

Foto: Daily Mail
  • Bebe, luni, 19.09.2016 09:14
    Reclama agresiva apastei de dinti

    Pace! Citeam in pace articolul cu artista Madonna si fiul ei..... si , cu multa galagie si strident incepe RECLAMA aceea cu pasta de dinti. ORIBIL OBICEI de a baga o reclama in ochii cuiva! ORIBIL!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro