Starul a rupt legătura cu părinţii săi acum 25 de ani şi îi acuză că l-au exploatat şi abuzat
Macaulay Culkin a dezvăluit că părinţii l-au exploatat financiar şi spune că unul dintre cele mai bune lucruri care i s-au întâmplat în viaţă a fost separarea de aceştia, în 1994. "Am vrut să iau o pauză o vreme şi a fost ceva de genul - Gata, fraţilor, sper că vă descurcaţi singuri să faceţi rost de bani, fiindcă de la mine n-o să mai primiţi", a povestit el.

În 2016, Kit, care a suferit un atac cerebral în urmă cu câţiva ani, a spus pentru Daily Mail despre Macaulay: "Nu-l mai consider fiul meu."


După câţiva ani în care a slăbit enorm şi avea un aspect fizic deplorabil, Macaulay Culkin arată din nou bine şi are o relaţie serioasă cu actriţa Brenda Song, în vârstă de 29 de ani. În 2012, tabloidele au publicat imagini cu Culkin slab-mort, tras la faţă şi palid, într-o formă deplorabilă, dând apă la moară speculaţiilor despre abuzul de droguri, zvonuri pe care el le-a negat.

În 2013, Culkin şi-a cumpărat o locuinţă în capitala Franţei şi este deseori văzut în capitala Franţei.


Macaulay Culkin a fost căsătorit cu Rachel Miner, din 1998 până în 2002, apoi a avut o relaţie cu Mila Kunis. În 2013, el a început o relaţie cu actriţa şi cântăreaţa Jordan Lane Price.

Brenda a fost logodită cu fratele lui Miley Cyrus, Trace, de care s-a despărţit în 2012.


Foto: Hepta, Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro